Jump to content
BulForum.com

Чисто нови поляризирани очила - пълен комплект и много яки :)


Recommended Posts

Преди месец си поръчах няколко чифта най-различни модели и вече започнаха да пристигат. Тези почти ми се дублират с едни други (само цветът е различен) и поради това ги пускам за продажба.

100% поляризация и UV защита. Даже не съм ги отварял и още са си с найлончетата по стъклата ; в твърдия калъф би трябвало да има нещата от последната снимка - мек калъф (торбичка), кърпичка за почистване, картичка за проверка на поляризацията и връвчица за окачане на врата. Слагам и малко копи/пейст от сайта на продавача. Цена за форума - 18 лева.
 

All of our lenses block 100% of UVA, UVB and UVC rays, and harmful blue light to 400nm.
These harmful rays are a leading cause of cataracts, skin cancer and wrinkles  around
the eyes-all great reasons to block them out.

 

HD Polarized.

 

It has anti scratch function, so you can wear it to play sports.

 

Polycarbonate is the extraordinarily durable thermoplastic that’s used in bullet  proof
glass, riot shields and astronaut helmets. It’s the ideal material for  performance eyewear
because of its high impact resistance, inherent UV protection and light weight. 

 

All of ourlenses are made of polycarbonate.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Link to comment
Share on other sites

колко са яки?

100 на лежанка дигат ли поне?

Ако да: бихте ли бил така добър да споделите на ЛС контактни данни за да се уговором кога и откъде би ви било удобно да ви срещна и ги взема?

else: Същото.

Link to comment
Share on other sites

Ако да: бихте ли бил така добър да споделите на ЛС контактни данни за да се уговором кога и откъде би ви било удобно да ви срещна и ги взема?

 

Само заради това, че ми говориш в учтива форма, ще ти ги дам за 16...ако пък беше използвал и главните букви в трите "ви"-та - и за 15 щях да ти ги дам, ама сори...изпусна случая. :laughing1:

 

П.П. Не ми ли пазиш някъде номера все още? Ще ти го дам пак на ЛС...

Link to comment
Share on other sites

Уважаеми господине, може би сте пропуснали важната информация, но миналата година уж приеха изменения в писмената форма баш на изражението на учтивостта. Карам на спомени и не съм съвсем категоричен като раптор на селски мегдан, но  може би евентуално има висока вероятност малкото "ви" да е правилното изписване напоследък. Може би са решили да пестят натискането на шифт-а.

 

п.п.оказа се, че го пазя вашите стари данни за мобилният ви номер, както и тези на още 29 контакта с малко име, съвпадащо с вашето. Поради липса на увереност, време за дедукция и ретроспекция, както и провеждане на оперативно издирвателни дейности из стари ваши теми за извличане на материали за сравнение, нямах основание да умозаключа, че не сте внесли модификации в контактните си данни. Освен това ми е необходимо писмено уверение, съгласно ГДПР след 28.05.2018г, че желаете да се възползвам от вашите контактни данни. От своя страна обещавам да не ги предоставям на трети лица или други подобни.

Предполагам би ви било по-удобно да ви потърся в по-човешко време с преобладаващо слънчево осветяване на околната среда.

п.п. п. Благодаря за вниманието. А отстъпки на нередовни клиенти давате ли?

Link to comment
Share on other sites

ОК, убеди ме - взимаш ги на 15, но и редовен клиент да беше, повече няма да смъкна, понеже съм ги взимал за $11.99...а сега ще затворя темата, понеже пак може да праснеш някой ферман и ще трябва да ти смъквам още. :ghost

 

П.П. Ааа, да - в първия пост съм пропуснал да копи-пейстна още една екстра на очилата:

 

Adjustable nose pads are available in some of our design. A great feature for customizing the fit of your glasses, they are especially beneficial for those  with hard-to-fit faces and anyone who needs to accommodate long eyelashes.  Beyond fit, adjustable nose pads allow you to modify airflow and ventilation  behind the lens by providing the ability to increase or decrease the space  between the glasses and your face.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...