Jump to content
BulForum.com

Нови маратонки Matstar, бели, 46 номер


Recommended Posts

Продавам чисто нови, неупотребявани маратонки Matstar, бели, номер 46. Миришат си съвсем на ново, само са мерени веднъж.

 

Освен снимката по-долу, за повече снимки, ЦЪК тук.

 

Причина за продажбата - дълго време търсех явно редкия 46 номер от един модел на матстар, който носех доскоро, и който ми беше най-удобния за моя крак на поносима цена от около 50-60 лв, но след 3 седмици чакане, топлото време идеше, след обиколка в магазините на матстар в Пловдив, взех единствения 46 номер бели маратонки, които горе долу ми харесаха и ги имаше изобщо, като вид спасяване на положението. Тогава (преди 10-тина дни) и валеше, та реших все пак да не ги нося и да изчакам още малко доколкото мога да карам със старите, докато мина на новите. За щастие завчера при проверка в кварталния магазин, където от над месец проверявам всеки ден и жените ме запомниха от километър като отивам, поръчали от Варненски склад за мен, и ме зарадваха с 'моя' модел и номер, който още преди 3г. когато за пръв път се сблъсках с тази марка, си го бях намерил като най-удобния за моя крак.

Номер 46 се оказа доста труден за намиране на бели маратонки Матстар, а се спрях на тази марка, защото за сносни цени явно правят доста добри маратонки, старите ме изкараха близо 3 години без да се пробият на пръста, а да изкарам толкова време с маратонки не се е случвало.

 

Цена на нови е около 40 лв, моята цена е 21 19 17 лв.

 

 

matstar_3.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Тези са предишните ми, но от тях 2 месеца чакам и номер 46 така и не се появи. Взех същите, но с леко различна подметка отдолу, на цена 50 лв, като намериха някакви от склад във Варна. В сайта на матстар така и нямаше дори от тях 46 номер. Цената зависи и от номера. Номер 47 ми предлагаха за 55 лв.

Пръстите ми са сравнително тънки и тънък крак и ми пасват идеално без някакво "хлопане". За човек с малко по-дебел крак и/или пръсти ще стягат. И като цяло общото усещане, то затова има най-различни видове и форми, за различни крака. Аз тогава нямах избор, и макар че тези от темата не са ми много неудобни, просто изчаках още около 10 дни и за радост ми намериха от "моите".

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...