Jump to content
BulForum.com

Търся няколко здрави кабела от неработещи USB мишки


Recommended Posts

Ако на някой му се мотаят разни развалени мишки, но със здрави кабели - да ми пусне едно ЛС, че на мен пък ми се мотаят няколко здрави мишки с прецакани кабели и искам да си ги възстановя. Не че не мога да си ги поръчам от Ибей, но не ми се чака цял месец. ;) Ей такива реално ми трябват, заедно с 5-пиновата букса:

 

41R5qua%2BvbL._SY355_.jpg

 

 

Като за ползвани - предлагам по левче за кабел или евентуално бартер с едни джойстици/контролери (2 бр.), дето намерих днес докато разчиствах стаята на сина ми - нямам представа дали са за PC или някаква конзола, но предполагам че са за PC, понеже приличат на тези, които са за PC (обещавам да ги забърша, че ги снимах както си бяха прашни). :P

 

c0764c6fdc77d759.jpg 44538a2b91f2776e.jpg

Link to comment
Share on other sites

Разснесъл всички такива архаични истории къмто село... Никакви левове няма да ми даваш, но трябва да ми напомняш, за да проверя. В базата със сигурност имам по складовете и мишки направо... Всичките ти ги давам, само да ги открия. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Освен това ми трябва и здрав захранващ кабел (частта от зарядното до лаптопа) за ASUS X51, понеже старият от време на време прекъсва като се огъне близо до буксата. Вида на жака съм го показал на долната снимка и ако правилно съм му измерил външния размер - би трябвало да е 5мм.

2_topon-500x500.jpg

Edit: Такъв кабел ми обеща един колега от форума, така че продължавам да търся само кабелите за мишките.

Link to comment
Share on other sites

Забравих бе - и да ти напомня, но най-вече и че търся кабели, понеже не е въпрос на живот и смърт, а и винаги мога да си поръчам и да почакам. Просто като пусках темата мислех, че ще намеря бързо при толкова много съфорумци занимаващи се с компютри и части за тях (някои дори работят в компютърни сервизи), но явно или не четат редовно форума, или просто като имат развалени мишки направо ги изхвърлят заедно с кабелите. ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...