Jump to content
BulForum.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

popodopolo

Помощ за заключен телевизор LG

Recommended Posts

Здравейте. Става дума за заключен телевизор LG 22" LED.

Телевизора си работи перфектно, но не мога да влезна в никакви настройки.

В началото бях намерил 250 канала и след близо 2 години ползване/ от дъщеря ми/, реших наново да сканирам за нови канали. Иска ми парола която не съм слагал/освен на еротичните канали/.

Дори и нея не помня. Пробвах всичко де що е парола-все грешни :(

Спасението било да влезна в сервизното меню, откъдето се зануляват всички пароли. Със някакво специално дистанционно. Ставало и с телефон с IR порт.

Пиша с надежда да намеря някой който притежава такова дистанционно, да опитаме да го отключим.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пробвах всичко де що е парола-все грешни :(

 

Четирите нули опита ли ги? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

От нулите започнах, няколко десетки кода след това/четейки из форумите/, после пак нулите-никакъв ефект. Увеличава, намаля звука, сменя каналите но не може да се влезне в настройки без парола!
Звънях на LG България-казаха ми да се свържа със сервизен център.Обадих се-спасението било нулиране чрез сервизното меню на телевизора!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аха, ясно - значи все пак си променял нулите, защото имам 2 малки LG-та (22" и 27") - на първото не съм сменял нищо и нулите си бачкат, но на второто явно съм слагал по някое си време друга парола, защото само тя работи. Някъде бях чел, че на някои LG-та нулите са заменени с шестици, а и всъщност не ти пречи да опиташ с всяка една цифра като ги редиш по 4 еднакви. Ако и това не стане, тогава опитай следното за нулиране на съществуващата парола - при мен тоя номер минава само на 22"-то, но не и на 27"-то. Значи...влизаш там дето те пита каква е паролата и вместо нея въвеждаш 0325, след което ще бъдеш приканен да си въведеш новата парола...и гледай вече да не я забравиш ако стане. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вариант да му върнеш фабричните настройки? Да не е случайно на хотелски режим, ако има тази опция? Точно хотелските, почти за всяко нещо, искат пароли.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не, купих го от човек, нямаше никакви пароли. Всичко си беше отключено.... Пробвах всяка четири цифрена парола която срещнах из сайтовете. Спасението било СЕРВИЗНО ДИСТАНЦИОННО.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...