Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп асус X52JE


Recommended Posts

http://www.pazaruvaj.com/prenosimi-kompjutri-c3100/asus/x52je-ex166d-p44647019/#opisanie

Линка е със спецификциите на модела. Ползван е година и половина и няма гаранция единствено батерията му вече не даржи. Адски много е запазен и работи без грешка.
За контакт: Петър гсм : 0893 87 87 17
Гр. Пловдив цена : 330лв
Ако ще се използва куриер е за сметка на купувача .

 

 

Снимки:

http://prikachi.com/images/302/8491302H.jpg

http://prikachi.com/images/306/8491306z.jpg

http://prikachi.com/images/307/8491307b.jpg

http://prikachi.com/images/305/8491305k.jpg

Link to comment
Share on other sites

Препоръчвам на продавача да спази точка 4 от правилата на раздела в частта със снимките или просто ще влезнат рестрикциите, които са в същата точка.

 

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват в първия пост на темата (указание-прочети!) или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване). Теми, за които модерaторите преценят, че имат нужда от снимки, но такива липсват или вместо тях стои изречение "Снимки на скайп, имейл...." и подобни - ще бъдат затваряни или изтривани. Ако продавате повече от един продукт, трябва да упоменете това в заглавието на темата. Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка. Също така се забранява изписване на заглавието на темата изцяло с включен CAPS LOCK. При нарушаване на това правило се трие темата !

 

Link to comment
Share on other sites

Пич, сложи в темата едни актуални снимки, също така напиши и с какъв хардуер е лаптопа, щото така никога няма да го продадеш. Линка който си дал дава грешка...поне при мен е така.

Упс...сега видях, че си сложил снимки. Извинявам се.

Link to comment
Share on other sites

Up

 

7. Абсолютно се забраняват постове, целящи да вдигнат темата по-нагоре или да я върнат на първата страница. 'UP' постванията са строго забранени ! Това също важи и за 'UP'-ване на много стари и най-вероятно вече невалидни теми за покупко-продажби. Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена и/или някакъв бонус към продаваната стока. Фиктивните бонуси по преценка на модераторите се отчитат като "ъп", както и допълнителните постове за коментар на цената. Намаляването на цената не може да се прави в проценти, а само в левове и трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага 1 наказателна точка ('уорн')!
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...