Jump to content
BulForum.com

CachemanXP vs O&O CleverCache


ROBIN

Recommended Posts

Моля някой който е запознат с двете програми да сподели впечатления и да препоръча коП от тях е по добра.

 

Ето и линкове с обяснение за всяка:

http://www.oo-software.com/en/products/ooccpro/index.html

http://www.outertech.com/index.php?_charis...ge=product&id=7

 

Аз преди съм ползвал O&O CleverCache, но понякога харда ми без да има защо направо се скъсваше от бачкане. След като махнах програмата проблема се оправи. Сега съм с CachemanXP и съм доволен. Няма подобни проблеми. Колкото до това дали има смисъл изобщо от подобни програми - при мен има ефект в бързодействието, който е забележим!

Link to comment
Share on other sites

Rabotil sam samo s Cacheman pod 98se i pod XP - za drugata njamam pogled. Osobeno pod 98SE Cacheman-a e mnogo polezen, razbira se ako pravilno mu zadadesh nastrojkite. Drug e vaprosa, che programata ne e neobhodimo da e rezidentna v pametta, t.e. zadavash stojnostite i ja izjljuchvash, no tezi neshta mojesh i rachno da si gi vavedesh v system.ini-to ili s njakakav regedit, no s Cacheman stava mnogo po-barzo, a i ima help. :P

Link to comment
Share on other sites

predpolagam 4e i 2-te pravqt edno i sa6to. i vsi4kite programi ot tozi rod pravqt edno i sa6to, kakto vsi4ki programi za "tweak-vane" na internet-a. no nai-dobre e da si zadade6 samora4no nastroikite v zavisimost ot tova kolko RAM ima6. tova stava v sekciq [VCache] v system.ini (Win9x/Me)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...