Jump to content
BulForum.com

HTML


Devilman

Recommended Posts

За HTML ти трябва да прочетеш някоя книжка, които никак не са малки... а за редактор - ако си работил с MS. Word, Exel... Microsoft Office значи няма да имаш проблеми с Front Page - мене лично тва ме кефи най-много, но ако се затрудняваш няма да имаш проблеми и да правиш уеб страници на Exel, Word, Power Point.... или Dreamweaver (MX) защото има най-много екстрички, но и не е от най-елементарните :)

Link to comment
Share on other sites

Ako iskash elementaren redaktor instariai si Netscape 4.x Tam ima vgraden redaktor, koito e mnogo prost i za nachalo ste ti e dobre. Ako iskash obache da pravish seriozni stranitzi zabravi za Word, Netcsape ili kakvoto i da e ot roda. Nuzen ti e Dreamwever ili v nai-loshia sluchai Front Page.

Link to comment
Share on other sites

Niakoi moje li da mi kaje kak barzo i lesno moga da se nau4a da programiram html

ili da rabotia s niakoi html redaktor? :allien

Има "малка" разлика в термините :D

Ако искаш да правиш дизайн на уеб страници и сайтове - само софтуер като GoLive на Adobe и Dreamweaver на Macromedia може да ти е полезен, щото програмките са много сериозни, но в същото време имат набор от инструменти и "магьосници", с които може да се справи и начинаещ потребител.

Ако искаш обаче да "програмираш" HTML - тогава то трябва само един текстов редактор: vi или notepad, в зависимост от платформата :rolleyes: и разбира се мнооого документация :blink:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...