Jump to content
BulForum.com

Търся фирма за унищожаване на хлебарки в София


mitak1984

Recommended Posts

Здравейте,

 

търся фирма за унищожаване на хлебарки в София и по-конкретно за кв. Младост 1А, където е офиса ми. 

 

Хлебарките са черни и много големи, излизат от тоалетната макар, че сме запушили навсякъде... Другият вариант е да си въобразявам, че от там излизат...

 

В интернет намерих няколко фирми, но всички ми се струват доста скъпи и искам нещо, което вие сте ползвали и е подействало.

 

Предварително благодаря за отговорите....

 

Поздрави - Димитър!

 

P.S.

 

Забравих също да прибавя, че използваните препарати, трябва да са безвредни за хората, тъй като фирмата не може да спре работа дори и през уикенда.

Link to comment
Share on other sites

netrootbg много ти благодаря за отговора ... До дни най-вероятно ще им позвъня да им обясня как стоят нещата при мене, защото от ден на ден проблема става все по-голям.

 

До неделя може да давате и други предложения, но моля да пишат само хора, които лично са използвали услугите, както е в случая с netrootbg

Link to comment
Share on other sites

Митак аз преди 3 месеца пръсках срещу хлебарки вкъщи... Фирмата намерих благодарение на майка ми казва се Превента ДДДД и са много точни момчета. До 75 м2 цената е 30 лева, препаратите са безвредни според шефа им. Правят и предварителен оглед при желание от твоя страна. Сайта е http://preventa.bg там има и таблица с цени за различните квадратури.

Link to comment
Share on other sites

Фирмата намерих благодарение на майка ми казва се Превента ДДДД и са много точни момчета. До 75 м2 цената е 30 лева, препаратите са безвредни според шефа им. Правят и предварителен оглед при желание от твоя страна.

 

 

Благодаря наборке, това е хубаво, че дават гаранция, сайта им не е лош, вероятно ще им звънна.  Иначе те всички казват, че препаратите били безвредни ама поне няколко часа да не се използва помещението. Значи не са чак толкова безвредни :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...