w00x Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Здравейте, имам клиент, който иска да си направи сайт, но иска аз да направя дизайна. Не мога да програмирам сайтове, затова ми трябва човек, с който да работя по проекта.Искам сайта да е на HTML5, като трябва да има и малък CMS панел, аз да може клиента да си качва снимки в галерия без да трябва всеки път да се пипа кода.Заплащането ще го обсъдим на лично съобщение след като обясня какъв е проекта.Моля, ако някой проявява интерес, да ми изпрати портфолио с проекти, което мога да погледна. От портфолиото съответно, ще се гледа само частта с програмирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rscossworth Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 По-лесно е да модифицираш готов CMS Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 22, 2014 Author Share Posted May 22, 2014 Аз съм убеден, че няма да тръгне да го прави от 0-та. Просто тоя готов CMS трябва да се бутне към сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frexiz Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Имаш лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 22, 2016 Author Share Posted March 22, 2016 Отново търся човек. Става въпрос за конфигурация и доработка на Joomla/WordPress темплейт, който ще закупя и модифицирам. Трябва ми някой, който да модифицира темплейта и да подреди елементите включени в темплейта по определен начин. Сайта не е нищо сложно. Най-сложните елементи ще са галерия, форма за контакти и newsletter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.