Jump to content
BulForum.com

Какава кола ?


Recommended Posts

Здравейте. Скоро мисля да си купувам кола от 7000 - 13000лв. Търся я да е с дренажна верига и да е дизел и по възможност по нова година да е от 2006г. нагоре, та искам да ми препоръчате някоя. Разглеждах Ford Mondeo 2.0 TDCI но по форуми разбрах, че са били много проблеми-ни коли.Благодаря предварително. ;) 

Link to comment
Share on other sites

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=333852 

колега, ние кола, че не можем да ти изберем, не може - ама гледай поне да ти е на сърце.

Тази кола, която съм ти дал поне на мен ми изглежда свястна. Не е напудрена, лъсната и т.н. само да хваща око. Човека бая неща е писал като информация. Не е лошо да разгледаш раздела на БМВ Форум в секция продава... мноооого различни коли има.

Тази е46-ца е сравнително съвременен автомобил, има основните нужни на човек екстри. Икономична е, евтин за подръжка мотор и е достатъчно пъргава. Само дето е за семеен човек повече... ама дори да не си, мястото в комбито никога не е излишно.

 

Не те надъхвам за БМВ, просто само тоя автофорум следя активно и имам наблюдения.Успех и каквато и да избереш дано да е читава. 

 

__________________________

Да не си помисли, че е моя обявата някой. Нямам нищо общо с човека продавач.

Link to comment
Share on other sites

Верно бавареца изглежда много добре. Ако беше на салон щеше да е на около 130000км., пастирана, лъсната и пак щеше да е по-зле от тази.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...