Jump to content
BulForum.com

Experia Z ili Galaxy s 3


BUGi

Recommended Posts

Здравейте,мисля да си взимам нов телефон и много се колебая между Experia Z и Galaxy s 3.

Гледал съм сумати пъти характеристиките които са горе долу едни и същи като изключим ,че камерата на сони  е по - добра и е водоустойчив,а и другото което ме разколебава е че на S 3 правят само реклама докато на сони з не съм видял (не че нещо но ...) Ще съм ви благодарен който къвто опит има да сподели за да избера по - добрият.Някви проблеми,ако имат и тн. не ги спестявайте : )

Link to comment
Share on other sites

Sony Xperia Z е с 1 година по-нов от Galaxy S3. Ако чуденката е между двата - Sony Xperia Z.
Утре ще обявят Galaxy S4 обаче.

А това за рекламата е просто нелепо да го споменаваш... Един телефон като е повече рекламиран, значи е по-добър ли?

Link to comment
Share on other sites

не,просто не му правят такава реклама като на с 3 хем е по нов ,прав си ,че няма значение ,но ми е някак странно

Link to comment
Share on other sites

Рекламата на С3 е масирана. Той затова е и толкова известен, а не че е чак толкова (или изобщо) по-добър от конкуренцията в момента.
Sony Xperia Z е по-доброто устройство за момента.
Най-добрите телефони за по-голямата част от 2013 година ще са Sony Xperia Z, Samsung Galaxy S IV и HTC One. Ако искаш скъп и нов телефон, прави избора си между тях.

Xperia Z е наличен, Galaxy S IV се обявява утре, та вечерта ще се знае какво представлява, а HTC One е обявен вече и до края на месеца ще е наличен за продажба, най-вероятно на същата цена като тази на Xperia Z, който на свободна продажба в момента е 1250лв.

Link to comment
Share on other sites

Извинявам се за въпроса ,може да е глупав ,но да съм сигурен,знаете ли дали прави снимки под вода ,защотото го пишат водоустойчив и съм гледал клипове само под душ или в кана вода да го пускат.

Link to comment
Share on other sites

Телефона си е напълно функционален под вода в продължение на 30 минути. Не на дълбоко разбира се и не в солена вода. Не можеш да го вкараш в морето. Тоест, ти можеш, но никой няма да ти гарантира резултатите какви ще са.

Може да пуснеш да снима клипче, да го хвърлиш в басейна и да се гмурнеш да си го вземеш от дъното, а клипчето ще си продължава да снима.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Колега, аз бих си купил Сони-то. Откакто сони купи акциите на Ериксон, доста добре се развиват, Коя друга марка телефони е изкарала толкова много модели, а се още в самото начало на година. :)

Link to comment
Share on other sites

Началото на годината не е много добър период за вадене на нови модели.
Наличието на много модели - също.

За съжаление, тази година, Сони също няма да успеят да се преборят при върховите телефони с Андроид и ще заемат средния и ниския сегмент.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...