Jump to content
BulForum.com

Циганските престъпления,адвокатските пристрастия,българския съд и поли


Recommended Posts

Поредния фрапантен случай,при който българин умира от черната ръка на ГРОЗЕН циганин-за съжаление с българско име :ninja:

Ето го:59083080113704522401349798514YTsC8NTIV5hHZ2oHU1q0.JPG

Изказванията на адвоката му:

"Това са българи, които са били пияни. Явно е, че инициативата за агресията върху училищната сграда е на тази група от хора. Касае се за неизбежна отбрана", заяви адвокатът на Христо Димитър Будаков.

Мнение от един от многото коментари,който го намирам за определящ вина на извършителя в случая:

Няма неизбежна отбрана в този случай. Защото нападението (ако е имало такова) от страна на убития е приключило в момента, в който мангустата го е ударил с металния предмет в главата, последващите хладнокръвни действия (наръгването в сърцето) на изпечен убиец, превишават пределите на неизбежната отбрана и циганина трябва да бъде съден за умишлено убийство.

Циничното в случая,че в дописката по случая не се разбира дали изобщо ще бъде съден.Споменава се,че е пуснат на свобода срещу 2 000 лв. независимо от тежестта на случая и това,че е рецидивист. :ohmy:

Това с толерирането на циганските изстъпления стана от явление ежедневие,маркирано от политическата доктрина на деня.Затова може би е добре да има една тема,в която да се описва и проследява една от най-гнусните деформации на "демократизираната" ни родина.Родина,на която по мое мнение е отредено да бъде циганското гето на Европа за съжаление.Цел,която със сигурност ерозира основния етнос бавно и последователно във всяко едно отношение.

П.С.Края на заглавието на темата-ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ.Малко дълго го направих,но точно това ме вълнува в момента.

Link to comment
Share on other sites

Преди години съдеха човек, чието куче беше нахапало циганин който се е бил качил на терасата му за да краде; в циганина дори е имало и нож; въпреки аргументите на адвокатът че е можело да бъде извършено и убийство, циганинът беше пуснат а човека съден.

Представи си, да не можеш да се защитиш от посегателството на животно по-близо до маймуната отколкото до човека според дарвиновото учение.

Да не говорим ако те нападне циганин и се защитиш и направиш глупостта да повикаш полиция; тогава веднага се появяват три сапуна свидетели и случката веднага се изфабрикува като нападение от страна на жертвата.

Ромското включително и всяко 'малцинство' се толерира от всякакви неправителствени организации включително и природозащитниците (тях ги разбирам, защитават животните) за да има геноцид върху българското население; знам че говоря неприемливи думи но който не вярва нека прочете планът геноцид Ран-Ът. Който прогледне, добре, който не прогледне.. Вся пак и в Библията е казано: - Който има очи нека види, който има уши нека чуе и който има ум, нека отсъди.

 

п.п. Предлагам да не се пише по темата повече, защото така или иначе сме безсилни и не си заслужава да трупаме лоша карма от лоши думи и нагласи.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...