Jump to content
BulForum.com

Monitor LG F700B

Recommended Posts

Ot okolo godina imam takuv monitor i se poqvi purviq problem. Kakto si go gledah izvednuzh pochna da stava tu po svetul tu po tumen..i tfa neshto si go prai kogato si poiska. 1 minuta vsichko e nared, posle izvednuzh sveti vse edno sum go ostail na 100 Brightness, posle puk vse edno e na 15 brightness. V momenta si pisha i stranno ne pravi nikakuv problem, no ochevidno izdava bagazha :blink: Toi si e s 2 godini garanciq oshte, no vse pak bih iskal da chuq i vashto mnenie po vuprosa. Verno e, che nikoga ne sum go izkluchval - no cql den dokato sum bil na rabota nali toi sam se e izkluchval...tfa ne e li suhtata rabota, ne mi se vqrva da e ot tova. Puk i nashta zala imat sushtite monitori i te nqmat takuv problem, a sa po durti ot moq ...

Ми като е в гаранция, занеси го на ремонт, к'во му се чудиш толкова? Няма да се оправи сам и ще те дразни, и ще си повредиш зрението. Така ще е, като нямаме парички за качествена стока, и лапаме като невидели китайски сурогат :bgrin: . За всичко е така, не са само мониторите.

mi edin poznat ima6e sa6tiq problem tu se osvetli tu se zatamni. Monitora koito ima e CTX 15". Ot firmata mu kazaxa 4e e ot spoikite,ama ne e tva 6toto pak go pravi sa6tiq problem.No ako e v garanciq monitora ti zanesi go vav firmata,no ina4e nqmam predstava za kakvo pravi toq problem.

Tamun se pribiram ot rabota i cql den bqh ostavil monitora v izklucheno polozhenie, gledam che problema e izcheznal :wacko: Kofti che kat go zanesa v magazina obratno kak shte im pokazha defekta - i te li shte trqbva da go durzhat 9 meseca vkluchen za da im se poqvi problema :blink: Mislih si dali video kartata ne pravi nqkakvi mizerii, no PCto ne sum spiral, znachi sled pochivkata na monitora neshtata se opraiha, veroqtno ne e ot videoto, a we mnou sum oburkan - strah me e che shte go zanesa na serviz shte go durzhat 1 mesec i kat vidat che nema problem shte mi go vurnat..

Ako mozhe pone da mi kazhete nqkakuv seriozen maistor po tiq raboti shte sum vi blagodaren.

Пусна ли Degauss ( размагнитване май беше)? В менюто, най-долу е.

Пусна ли Degauss ( размагнитване май беше)? В менюто, най-долу е.

Ako imash na blizo speaker moje i ot tqx dae za tova dai otmagnitizirvane.

Ako ne stane Garanciqta Vij.

Айде ламите пак почнаха. Вие прочетохте ли внимателно какъв е проблема на човека. :evil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...