Jump to content
BulForum.com

Borderlands


Stenli

Recommended Posts

Borderlands-RELOADED.jpg

 

*Homepage:Link

 

*Publisher: Gearbox Software

 

*Genre: RPG/FPS

 

*Trailers, Game-Play: Trailer / Gameplay

 

Borderlands предлага оригинална комбинация от класически екшън от първо лице, комбиниран с ролева система за развитие на избрания от вас главен герой, както и управление и битки с превозни средства, придавайки невиждана за FPS дълбочина на геймплея и възможности за многократно преиграване, както и за онлайн кооперативна игра. Играта предлага уникална система за генериране на съдържание, гарантираща почти безкрайно разнообразие в оръжията и предметите, които откривате, допълнително разширявайки възможностите ви за персонализация на героя – както чрез израни от вас умения, така и в зависимост от оръжията и оборудването, което откриете или купите от търговци в течение на играта.

 

Светът на Borderlands е суров и жесток. Свят, в който оцеляват само най-бруталните, приспособими и безскрупулни индивиди, а насилието е точно толкова естествено, колкото и изгрева на слънцето. На ваше разположение са няколко герои, от които можете да избирате, а в течение на кампанията може да присъедините към екипа си друг играч по всяко време, които да ви помогне в битките. Очаква ви едно незабвавимо преживяване на повърхността на далечна, изпълнена с опасности и криеща множество тайни планета. Потопете се в света на Borderlands и се насладете на невероятно изживяване, смело прекрачващо традиционните граници и ограничения на екшъните от първо лице.

 

В Borderlands оръжието е най-важният аргумент - Избирайте от огромен арсенал от оръжия и хиляди техни модификации, всяка дело на различен производител и отличаваща се от останалите с уникални спецификации и приложения.

 

Кооперативна игра за до четирима играчи, заложена в основите на геймплея – Borderlands е замислена като кооперативна игра и позволява на играчите да играят заедно, изпълнявайки специални стратегии и тактики, значително увеличаващи ефективността на екипа им. Присъединете се към игра на ваш приятел по всяко време и работете гръб в гръб срещу коварните врагове.

 

FPS геймплей и RPG система за развитие - всеки от героите трупа опит с течение на времето, който може да се използва за отключване и подобряване на различни умения спрямо неговия клас и специализация.

 

Напрегнати битки с превозни средства – значителна скорост, защита и фантастична огнева мощ, подкрепени от изумителни експлозии.

 

Най-новият проект на Gearbox Software – студиото, станало известно с първият експанжън пакет за Half-Life – Opposing Force и най-вече с популярната поредица Brothers in Arms ни предлага изцяло ново изживяване, което несъмнено ще се понрави на всички любители на екшъните.

 

 

Системни изисквания :

 

Минимални изисквания:

 

OS: Windows XP / Vista

 

Processor: 2.4 GHz

 

RAM: 1 GB

 

Video card: 256 MB (GeForce 8 series / Radeon R8xx series)

 

HDD: 8 GB

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Някой играл ли го е това чудо и как ви се струва като игра? Лично на мен ми допада RPG идеята и общо-взето днеска отиде доста време по тази игра, като и в момента играя

:D

Link to comment
Share on other sites

Май имах към 120 часа изиграни и то само с едното DLC, така че определено си струва играта, но само и единствено с група приятели, с които ще я играете редовно. Сам или с рандъми не си заслужава.

 

Даже в момента е за 12ЕВРО GOTY изданието http://store.steampowered.com/agecheck/app/901566/

Link to comment
Share on other sites

Стигнах към 18-то ниво и не успях да утребя голямото куче в арената и се отказах.Прекалено много ходене беше.Ако искате можем да направим лан парти ?

Link to comment
Share on other sites

Какво означава "утребя" ? Употребя?

по-скоро утрепя :D

 

 

 

 

 

 

 

edit: а как да направя LAN мрежа, за да играем с приятели? С хамачи дали ще стане?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...