Aeon Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Конзолата е купувана от Италия преди 5 месеца и е пускана точно два пъти. Идва с всичките си хартийки и кутия. Отваряна е единствено за да се провери драйва, който се оказа 0225 Lite-On. Продавам я защото смятам да купувам ново PC и ми трябват пари. Цена: 250 лева Пращам с наложен платеж чрез Еконт в цялата страна за ваша сметка. За въпроси и коментари на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Здравей, а откъде си? Имам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Здравей, а откъде си? Имам интерес. Стамболийски намира се до Пловдив на 17км някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2011 Share Posted May 24, 2011 Имаш ли идея дали тази конзола може да се хакне и да чете пиратски игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted May 24, 2011 Author Share Posted May 24, 2011 Имаш ли идея дали тази конзола може да се хакне и да чете пиратски игри? Ами Team Xecuter и C4EVA писаха, че са намерили решение и че вече са го хакнали, но все още не е публично достояние фърмуера. Иначе 9504 драйва на слим се хаква без проблем, но трудно може да се намери такъв защото бяха произвеждани само 2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted May 28, 2011 Author Share Posted May 28, 2011 Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.