Jump to content
BulForum.com

Български е-зин за критика към политиците


Grimjaur

Recommended Posts

Доколкото знам,не съществува стойностен сайт,даващ поглед върху нещата в нашата Родина и по-специално политическото състояние на нещата.

Опитах се да създам подобен сайт,но както се досещате - всичко пропадна. ;)

Как мислите - има ли нужда от такова нещо,базирано на мненията на обикновения човек-статии,критики,поезия-писани от непрофесионалисти и обхващащи злободневните проблеми в страната? :confused

Link to comment
Share on other sites

Хубаво ще е според мен. Но не съм сигурен че наш'те политици ще си мръднат и пръста заради това което ще се пише в него.

Не знам. Но аз лично подкрепям идеята, ако може и ще помагам с нещо.

Link to comment
Share on other sites

Едва ли биха го мръднали. :angry:

Но Възраждането започва с "История Славяноболгарская" и свършва в пламъците на Априлското въстание. :cry

Така че трябва да се започне отнякъде. ;)

А ако някой от вас има път към Природонаучния музей,да погледне странната на пръв поглед купчина камъни и бетон и да прочете табелата.

Българското съзнание спи... :angry1

Link to comment
Share on other sites

Az sashto sam na mnenie che nashite "rukovoditeli" nima da si mrudnat prusta kakvoto i da prochetat v takav sait. Za primer bih mogal da dam "pravomerno" zakupenite apartamenti ot niakoi nashi "rukovoditeli". Kolko se izpisa, kolko se izgovori.... I kakav e efekta? Kuchetata si laiat, a kervana si varvi......

Link to comment
Share on other sites

Не може да има безпристрастен политически дайджест. Забравете. На мен лично ми допадат oshte.info и mediapool.bg . Още инфо е доста десен, Медиапул е десен. Не може да има безпристрастен сайт както казах по-горе. Още по-малко да го списват напълно некомпетентни хора...

Link to comment
Share on other sites

VooDooMaN - az lichno nqmam protiv da se spisva ot ne-specialisti - stiga da sa razumni i zdravo mislqshti - nai-dobroto spored men shte e da sa mladi ambiciozni i umni hora s celi v jivota i zdravo mislene !!

 

Predpolagam che mogat i da se slushat - ako ne vsichki pone nqkoi - shto moje v edni novini da ima reportaj ot 3 min che sme 1vi na saita na EURO2004 , zashto da nqma che na edi koi si sait se provejda referendum i ima veche kym 500 000 glasa protiv zatvarqneto na 3-ti i 4-ti blok (tuk moje da me obvinite che sym pristrasten, no i da pitate frenski nezavisim izsledovatel i toi shte vi kaje che tova e typo i neizgodno) - moje pyk nqkoi i da chue naroda - mislq che e kraino vreme - shtom ne iskat da ni chuqt shte trebva da gi nakarame vse kqkavsi !!!

Link to comment
Share on other sites

Прочетох 3 статии и личното ми мнение е, че са изписани от дърдорковци с доста ниско самочувствие. И освен обичайното мрън-мрън, нищо конструктивно не прочетох. Май всичко там се подчинява на формулата "коментиране на недоразбрани теми*национален нихилизъм".

 

Определено има нужда от такъв форум, но преди това има какво да се направи по повдигане нивото на политическата култура у българина. Едва ли на някои ще са му излишни занимания по риторика при професионалисти в областта.

 

 

Да живее свободното слово!

Link to comment
Share on other sites

ами не виждам голям смисъл в критикуването на политиците ... те и без това не се интересуват от народа си !!! по-скоро има нужда от независими медии, които да показват истината такава каквато е. аз лично не се интересувам от политика ... макар да съм гласоподавател, въобще не ме ебе .. и не искам да ме ебе за политиката .. искам въобще ама въобще да не чувам за политиците. искам те толкова добре да са си свършили работата, че да няма нужда да ги критикуват и сменят .. и само на връх нова година да ни поздравят и аз да си пия спокоино биричката .. и приказка !!!

ама не е така .. и априлското възстание завършва за съжаление с неуспех. вся революция ще завърши с неуспех .. защото след нея ... пак ще издигнем същите хора и няма да е по-различно. лично мое мнение е че трябва да се промени самото управление .. но то трябва да се промени само, без революции и бунтове ... с борба да, но без кръв !!!

Успех !!!

Link to comment
Share on other sites

Всичко, що е дело на Добри Божилков, става единствено и само за тоалетна хартия, а в електронен вариант и от това няма полза ...

Link to comment
Share on other sites

Хм... това цък се оказа по-лошо и от това,което си мислех,че е. :sick

oib мисля.че трябва да се спре с точно това настроение - "не ме ебе за политиката".Ако никой не го ебеше за политиката сега може би щяхме да внасяме ток от Турция(по-рано изнасяхме) и Македония да ни пази въздушното пространство. :(

Пък и се замисли малко-властта е на практика в наши ръце,само дето българинът не си знае конституционните права. :angry:

VooDooMaN ами идеята за неспециалисти беше с насоченост към народа:)

Статиите да се пишат от обикновени хора - всеки желаещ да си изкаже мнението без ограничения (пример - виж рубриката "Лично мнение" в-к "Труд" стр.2).Защото кой ако не обикновения човек е заинтересуван от тези неща? :confused

 

Може би магарето на Костов? ;)

 

Линк

 

Линкът е пример за статии писани от непрофесионалисти.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм ЗА!

:)

Но рано или късно пак ще ни дотрябват;)

А знаеш ли от коя страна се държи "Калашников"? :woot

Ако успеем да измислим политически вариант на физическото убийство не смяташ ли,че ще е по-добре?:)

Поне няма да има много лайна и мозък за чистене :devil

Link to comment
Share on other sites

karaman :)

ами да речем,че съм чел доста Р.Марчинко :P

и съм минал казарма.

Ти какво предлагаш като планиране и организация?

Междувпрочем човешкото тяло не е толкова крехко колкото мислиш-80% в него са течности пък според мен е малко трудно да смачкаш водата,а? ;)

Link to comment
Share on other sites

пичове вие пак го превърнахте на ти му кажеш 1 па то 1000000...0890458028059. кво общо има стрелбата с е-зина или политиката ?!?!? сега CS ли ще играем.

Политиката е мръсно нещо за мен, но колкото и да е критикувам и обсъждам ... само допълнително ще се обременявам с глупости. Нихилизъм до краен предел и анархия в червата.

Обаче ако ще правите революция без ясна идея ... какво идва след това .. след като "победите", ако ще е я правите с идеята "по-малко зло" ... направо се отказвайте.

За мен няма значение какъв е по убеждения един човек, какъв цвят е кожата му, нали сте християни ... всички сме братя ... не мислите ли .. че един ден ако решите да се жертвате .. за честна кауза, тя може да бъде опорочена от същите тези медии и вашата борба да бъде изкарано едно етическо възстание.

Успех !!!

Link to comment
Share on other sites

oib идея има. ;)

Никой не е казал,че ще трепем хората.И за медиите си прав-подчинени са на същите тези управляващи.Но май основната идея на темата е останала неразбрана :( - критика,а не революция или преврат.Защото ние искаме да живеем в по-добра България.А без борба няма победа.Няма значение как ще се борим.Важното е поне да ги накараме да ни забележат.След това ще е по-лесно,не мислиш ли?

Link to comment
Share on other sites

За съжаление е така. :angry:

Май единственият начин е да им припомним "Зимата на народното недоволство".Т.е. масово гражданско неподчинение. ;)

Само,че,в момента хората са доволни от тоя прах дето им се хвърля в очите и си мислят - ехе,всичко е наред!

Само дето не е. :(

Не искам да се повтаря "Пражката пролет",нито 09.12.91.

Ама ако няма друг изход бих се съгласил и с такива средства. :(

Вярно,република сме.Демокрация.А точно това забравят политиците:democratos-народовластие.

Link to comment
Share on other sites

бе аз не мога да разбера .. за кво ти е критика, дори на хората не им се чете критика ... ако мислиш, че можеш - вземаш и го правиш. лесно е да се плюе нали .. мисля че всички млади хора са отвратени от политиката и въобще не ги ебе, защото им е ясно, че никой не го е еня за тях или за държавата или за народа. НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ КАТО НАРОДОВЛАСТИЕ !!! това е само на теория, както и теорията на комунизмът бе опорочена от диктатурата на пролетариата. Демокрацията е една хубава дума, зад която са се скрили думички като "пазарна икономика", "страни от третия свят", "тероризъм" ... и още куп лайна. Няма безкръвни или тихи революции поне аз така мисля !!!

Интересно ми е какво ви е мнението за САЩ и другите развити демокрации, мислите ли че там всички са доволни и щастливи, защото аз не ... Защо тогава да сме като тях, след като пак ще има недоволни, защо трябва да правим същите грешки като тях ???

Знаете ли кое е тъпото, че човек като му дадеш 5 лева (демек като му дадеш един залък) и той се подлъгва и си вика .. ейй глей тез не са чак толкова лоши ама не се сеща че с тоз залък ще му отмъкнат утрешния хляб. Пък ако в други ден му дадат още 5 и просто се забравя и всичко е ОК.

За мен критиката ще е просто злоба, която може да премине в злоба към приятели малцинства и още кво ли не ... то е казано:

don't fight each other, fight the real enemy !!!

Link to comment
Share on other sites

oib vzeh go i go napravih :angry:

Samo deto ne sre6tnah podkrepa.Za6toto na nikoi ne mu puka kakto kazva6 ti.

A zamislql li si se za6to na nikoi ne mu puka? :confused

Izvesten li ti e terminat : "staden kompleks" ? :confused

A ti mai daje ne si i shvanal ideqta na temata- pi6e "Bulgarski e-zin"!!!!

Ne bih tragnal da se zanimavam s "propaganda na drebno" i zatowa naprawih goreukazaniq e-zin....Publikuwan be6e kade li ne,pra6tal sam adresa dori do golemi ejednevnici.Efektat be6e meko kazano nulev. :(

Organizirahme se nqkolko 4oveka s po-savremenno i ne tolkowa nihilisti4no,pankarsko i antibulgarsko mislene i naprawihme plakati koito bqha razlepeni.Interesno dali si gi zabelqzal?A i da gi be6e zabelqzal nai-weroqtno nqma6e da im obarne6 vnimanie,kato powe4eto grajdani.

Mahni si kapacite ot o4ite i se warni w realnostta!!! :angry:

Az ne iskam da jiveq v strana sas zastarqva6to naselenie,s nihilisti4no nastroeni hora i nqma da se primirq!!!

Pisna mi da se oplakvat vsi4ki a nikoi da ne pravi ni6to!I kogato nqkoi naprawi ne6to da mu smeqt!!!

Pisna mi!!!

Citat: Botev:"...Svestnite dnes s4itat za ludi..."

Martwoto robstwo rajda eni4ari - jiwoto - besi apostoli!!!

 

Zamisli se za martwoto robstwo,koeto ni wladee :cry

 

Izvinqvam se za latinicata ama .... :sick

Link to comment
Share on other sites

Shade :)

И там съм поствал.

Все същото е :angry:

Пък и него много често взеха да го хакват...от 3 месеца не мога да си видя статията... :cry

Link to comment
Share on other sites

Нашите политици не зачитат хората никъде - с 'някакъв си сайт' ли ще се съобразяват?

Link to comment
Share on other sites

Но когато по тях валяха камъни и ги пазеше жандармерийски кордон ни зачетоха :angry:

Пак настъпват подобни времена.

Пък и политиците сами си ги избираме-нека не хвърляме вината само върху тях.

Да погледнем малко и към себе си,а?

Аз,например.След като проектът ми пропадна какво правя:

пускам теми във форума.Нищо друго. :sick

Мързи ли ме?Или просто съм отчаян....Или това е традиционния български (балкански)комплекс... :cry

Link to comment
Share on other sites

Понеже мисля,че темата се изчерпа,предлагам модераторите да я махнат.

Изводът,който правя за себе си е,че на хората просто не им стиска да направят нещо против власта. :angry:

Нека продължава културната ни асимилация.Нека всеки ден ставаме все по-малко и по-малко...

И завършвам(за кой ли път) с цитат:

Ив.Вазов(Опълченците на Шипка):"Нека е проклето името ни..."

:cry

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...