salvatore Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Продавам видеокарта GTX 480 на GIGABYTE. Картата има остатъчна гаранция от 29 месеца. До сега е работила перфектно без забележки, моделът е клокерски, но досега не е клоквана.Ползвана е малко, тъй като нямах достатъчно силно захранване дълго време. Към картата има всички кабелчета ; преходници ; книжки ; предпазители на портовете и други. Доста запазена е. Причината за продажба е ъпгрейт към GTX 5** серията. Продава се спешно защото имам оферта за GTX 580. Тук може да видите пълните спецификации на картата: http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3398#ov Снимки: Картата се намира в София. Предпочитам от София за тест на място, но може и с куриер за цялата страна. Контакти: 0878 84 7008 ; tech@speedy-net.bg ; тук на ЛС. Предпочитам да ме търсите на телефона или тук на ЛС. ЦЕНА: 570 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Нагоре! Картата е с нова цена поради това че имам оферта за GTX 580 и бързам да я купя. СПЕШНО! Може много малък коментар на цената в рамките на нормалното. Цената на картата повече няма да се смъква така драстично. Взема я първият проявил интерес към нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvatore Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Нагоре. Приемам всякакви предложения по цената както тук в темата така и на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ъпването без редукция на цената е СТРОГО ЗАБРАНЕНО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.