tedy Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Разчиствам от разни неща шкафовете, дреболии, но на някого може да са от полза. Доста от нещата може да не са със съвсем нормални цени, просто не ми се рови и не знам как точно биха се оценили в сегашно време. ------------------------------ 1a. Кабели (снимка) - по ред: 3 броя 40-жилни IDE (АТА33); някакво 40-жилно рязано от IDE; флопи кабел за 5.25" флопи; вдясно е комбиниран флопи кабел за 3.5" и 5.25" устройства. -> По левче на кабел, или 4 лв за всички. 1b. Качествено саморъчно правен компонентен видео кабел 7 метра. Правен от коаксиален кабел, с масивни качествени чинчове. Отдавна имам HTPC, свързано с VGA към ТВ, и компонентен не ми трябва вече. Снимки, при интерес - снимка 1, снимка 2. То си е кабел, тройка коаксиални, дебело е, за да е качествено. Това на снимката, по чинчовете е прах. -> 18 16 14 лв. 2. LAN карта Реалтек, вижда се модела май на снимките - снимка1, снимка2, снимка3. -> 5 4 лв. 3. Модем dial-up Acorp 56K speakerphone - неизвестно състояние, последно май нещо с драйверите имах проблем, работеше много добре иначе, предполагам освен за части, друго едва ли. Снимка1, снимка2. -> 4 3 лв. (тук 4-ката е зачертана ама не си личи). 4. CPU Кулър с вентилатор Arctic Cooling Freezer 64 Pro - за процесор сокет AM2 и т.н., трипроводен. Вентилатора върти, но е запрашен, със смазване или смяна има живот в желязото. Снимка 1, снимка 2, снимка 3. -> 12 лв. ПРОДАДЕН 5. Планка ZALMAN за закрепване на вентилатор в кутията, използвайки винтчетата на разширителните слотове. Снимка. -> 5 4 лв. 6. Клавиатура Canyon CNR-KEYB6U - снимка 1, снимка 2, снимка 3. Чисто нова, неизползвана. Купувах я преди година за лаптопа, уж за по-удобно, но така и не видях да имам нужда да разкарвам и нея с лаптопа. Прилагам и кратко видео да се види че е и относително безшумна, усета на бутоните е приятен. -> 10 лв. ПРОДАДЕНА 7. Преходник 25пин RS-232 към 9пин RS232 - снимка 1, снимка 2. Преходника е за серийни портове, които са от по-старите с 25 пина, да си включвате устройства, искащи 9-пина. -> 1 лв. 8. CD-та с музика, на снимките съм се постарал да се виждат, заедно с песните. Снимка 1, снимка 2. -> Айде да кажем 1.20 на бройка, но пак зависи.., иначе за 15 лв всичките. 5 броя са продадени - двете Нани, Helloween, Славито, единия Down Low. Останалите - по 1 лв. 9. Високоговорител 20W, 4ома, снимка 1, снимка 2, снимка 3. От едновремешните, свири доста добре, работещ. Преди години си бях жичкаджия, усилвателчета си правех тва онва. От години само седи. Голям магнит. -> да кажем 14 12 лв.. 10. Високоговорител 3W, 4ома, снимка 1, снимка 2. Елипсовиден, уж за една стара кола на баща ми преди десетилетие-две. И той беше по жичкаджийските ми времена. Работи. -> да кажем 6 4 лв. 11. Видеокасети - снимка. Различни подобни видове на показаните, отдавна не се гледат, в повечето има доста живот . -> да кажем по 2-3 1.50 лв на брой? (5 броя с филми продадени. Останаха предимно полу-празни). За количества - договаряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 видеокасетите празни ли са или са с филми >? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Видеокасетите честно казано не знам какво има на тях, някои са с някакви филми, записвани преди години от ТВ, други от копирания.. Значи се предполага, че или са празни, или има garbage . Иначе панасониците са истински, и хубави, и като гледам тях поне за по-малко от 3 лв не бих дал. От тях мога да дам 2 броя, RAKS имам 5 броя, също са много добри. Имам и 3-4 други панасоника, които също са добри, но не са с тези кутийки и на вид не са толкова перфектни. Един Филипс, също много добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 мен ме интересуват филми от онея дъртите дето са дублирани от 1-2 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 запазвам Arctic Cooling Freezer 64 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceman1234 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Напазарих, мерси на продавача - много е точен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Ако охладителя още е при теб, искам да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Позиция 4 (кулъра) е продаден. От позиция 8 (CD-та) - 5 броя са продадени (двете Нани, единия Down Low, Слави, Helloween). Останалите цената им става 1 лв на парче. 5 видеокасети са запазени засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 Клавиатурата (позиция 6) е продадена. Високоговорителите - с по 2лв надолу. (позиции 9, 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 15, 2011 Author Share Posted February 15, 2011 Добавям качествен саморъчно направен компонентен видео кабел 7 метра. Който е пробвал с евтини боклуци знае как развалят качеството, а този съм го правил от 21 метра коаксиален кабел (делено на 3 естествено), с 6 парчета качествени масивни чинчове. Излишно е да споменавам, че качеството на картината беше идеално. За филми основно е. За работа като монитор, по принцип компонентната връзка не е предназначена, но дори с нея си е четимо. Снимки още не мога да кача, но ми излезе около 26-7 лв башка труда (играх си час-два с поялника), давам го за .. 18 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 5 броя видеокасети продадени (с филми), останаха предимно полупразни, но добри. Нека бъдат по 1.50 бройката. Позиция 1b (компонентния кабел) - нова цена 16 лв. Позиция 2 (ЛАН карта Реалтек) - нова цена 4 лв. Позиция 3 (модем) - нова цена 3 лв. Позиция 5 (планка Zalman) - нова цена 4 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 Позиция 1b (компонентен кабел) е вече със снимки, и цената е 14 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.