Jump to content
BulForum.com

hardcore_united

Members
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

About hardcore_united

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  plovdiv

Contact Methods

 • Skype
  x.hardcore_united.x

Recent Profile Visitors

2800 profile views
 1. Здравейте отново! Надявам се няма да е проблем, ако отново възродя тази свръхстара тема, която стартирах преди 12 години Не съм се отказал от хобито си и продължавам да търся видеокасети, тъй че ако все още има някой, с когото не сме говорили по темата - нека да предлага тук или да звънка на 0884088542 Благодаря ви
 2. Казваш за 20лв на месец такса, коя е фирмата че да им разгледам продуктите ?
 3. За този вариант няма нужда районът да е газифициран, така ли да разбирам? Защото в моя случай става въпрос за къща в Коматево. Иначе днес бях до Софитерм, предложиха ми котли, но казаха, че не предлагат монтажни услуги и един вид сам трябва да се оправям. Поне ми дадоха номер на един свободен агент с когото работят. Утре ще проверя Биомаса Център Пловдив
 4. Ами аз първоначално мислих да препревям вградената камина на дърва с такава на пелети, но се оказва доста по-скъпо отколкото да направя гореописаното. Благодаря ви за съветите!
 5. Със сигурност няма да го правя аз, просто исках да разбера дали практически е възможно Сега само трябва да намеря майстор който може да го направи. Aко някой има предложения - да споделя
 6. Здравейте! Запознати ли сте дали при съществуваща вече камина на дърва с водна риза може да се добави комбиниран котел (твърдо гориво+пелети)? С други думи, през по-голямата част от студения период да се изпозлва на пелети, но понякога да си паля камината с дърва и да си гледам огъня ?
 7. Здравейте! Търся си ТВ тунер за компютъра. Нищо по-специално, нужен ми е просто за запис на аналогов сигнал от видеокасети. Нямам нужда от дистанционно дори. Единствено да работи с Win 7 и да има диск с драйвери/софтуер. Нека да бъде някой от Пловдив, тъй като не ми се занимава с куриери. Цена - до 15лв За контакт - 0884088542 , може и вайбър (дори предпочитам, тъй като през деня докато съм на работа рядко мога да говоря) Благодаря!
 8. Здравейте! Търся да закупя скенер, марката е без значение. Моля, не ми предлагайте принтер+скенер, нужно ми е компактно устройство, САМО скенер. Да може да работи с Win7. Цена - около 30тина лв. За предпочитане от Пловдив. Контакт - тук, на ЛС или 0884088542 Благодаря!
 9. Здравейте! Някой може ли да ми препоръча човек, автомивка за пране на салон на автомобил? Седалки и кори, без таван. Чувал съм кофти истории и за това не ми се рискува с нещо случайно... Благодаря!
 10. За хидроизолация става въпрос, колега. Без керемиди, улуци и водостоци. Разкриване на покрива, полагане на хартия/мембрана/мушама (както там му казват), и покриване отново.
 11. Така и така сте на вълна ремонт: някой скоро да си е правил изолация на покрива? Евентуално да ми препоръча фирма/бригада? Интересувам се горе-долу как вървят цените за работа на кв.м. Едни познати ми бяха казали 20лв на квадрат, звъня одеве на един случаен номер от обява на стълба до нас и ми казват 13лв с включени материали... Ще съм благодарен за съвети и контакти
 12. Нова камина. Просто да си ползвам радиаторите, тръбите и водната риза. На едно място вече ми казаха, че може да се направи. За Пловдив става въпрос. Сега съм в съвсем начална фаза на разучаване, ако правя нещо, то ще е най-рано догодина така или иначе.
 13. Някой съфорумник (или негов/неин познат) да си е инсталирал камина на пелети и да препоръча фирма? Имам инсталация на дърва с водна риза, която обмислям да преправя с пелети. Благодаря!
 14. Здравейте! Може ли да ми помогнете с контактите на морга, от която могат да дойдат до адрес да вземат колата за скрап? И ориентировъчно, колко дават за тон? Благодаря!
×
×
 • Create New...