Jump to content
BulForum.com

hardcore_united

Members
 • Content Count

  857
 • Joined

 • Last visited

About hardcore_united

 • Rank
  Гуру

Contact Methods

 • Skype
  x.hardcore_united.x

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  plovdiv
 1. Здравейте! Търся да закупя скенер, марката е без значение. Моля, не ми предлагайте принтер+скенер, нужно ми е компактно устройство, САМО скенер. Да може да работи с Win7. Цена - около 30тина лв. За предпочитане от Пловдив. Контакт - тук, на ЛС или 0884088542 Благодаря!
 2. Здравейте! Някой може ли да ми препоръча човек, автомивка за пране на салон на автомобил? Седалки и кори, без таван. Чувал съм кофти истории и за това не ми се рискува с нещо случайно... Благодаря!
 3. Здравейте! Търся филми на лазерни дискове. Някои хора ги наричат лазерни плочи, а други видеоплочи. Става въпрос за ето това: На големина е колкото грамофонна плоча. Ако имате такива дискове с филми, пишете ми тук, на ЛС или на 0884088542. Цена - 5-10лв на диск, в зависимост от състоянието и филма.
 4. За хидроизолация става въпрос, колега. Без керемиди, улуци и водостоци. Разкриване на покрива, полагане на хартия/мембрана/мушама (както там му казват), и покриване отново.
 5. Така и така сте на вълна ремонт: някой скоро да си е правил изолация на покрива? Евентуално да ми препоръча фирма/бригада? Интересувам се горе-долу как вървят цените за работа на кв.м. Едни познати ми бяха казали 20лв на квадрат, звъня одеве на един случаен номер от обява на стълба до нас и ми казват 13лв с включени материали... Ще съм благодарен за съвети и контакти
 6. Нова камина. Просто да си ползвам радиаторите, тръбите и водната риза. На едно място вече ми казаха, че може да се направи. За Пловдив става въпрос. Сега съм в съвсем начална фаза на разучаване, ако правя нещо, то ще е най-рано догодина така или иначе.
 7. Някой съфорумник (или негов/неин познат) да си е инсталирал камина на пелети и да препоръча фирма? Имам инсталация на дърва с водна риза, която обмислям да преправя с пелети. Благодаря!
 8. Здравейте! Може ли да ми помогнете с контактите на морга, от която могат да дойдат до адрес да вземат колата за скрап? И ориентировъчно, колко дават за тон? Благодаря!
 9. Здравей! Благодаря за предложението, но повечето от касетите ги имам, а другите не представляват интерес. Иначе мога да потвърдя, че са дублирани
 10. Не знам какво значи "негърски филми" , но за 10лв на касета с преснимана обложка аз не бих се занимавал
 11. Това в Първомай ли ? Аз искам нещо нещо тип битак, като този в Малашевци, ако го знаете
 12. Този в Първомай само животни и зарзават ли е? По кое време сутрин започва, знаеш ли?
 13. Знаете ли къде в Пловдивско правят пазари, като този пред КАТ в неделя сутрин? Чувал съм, че и в Раковски неделя сутрин има. Някъде другаде? Благодаря!
×
×
 • Create New...