Jump to content
BulForum.com

Предплатени карти на Мтел, Глобул


Deathzone

Recommended Posts

Колеги трябва да купя предплатена карта на Мтел и на Глобул обаче нещо се обърках. Трябва ми на мтел (съответно и на Глобул)

карта предплатена с която най-евтино да се говори към 5 макс човека към същият оператор и да не бъдат скъпи след това обажданията. Какво ще ми препоръчате?

Link to comment
Share on other sites

Зависи от доста неща. За Глобул мисля, че трябва да уточниш през колко месеца смяташ да зареждаш, докато при Мтел, ако хората са ти към Лууп има един далаверски план... Иначе са си скъпи.

Link to comment
Share on other sites

На Глобул има, но трябва да се зарежда почти всеки месец... Всички минути важат 31 дни, след което трябва да се презарежда. Като оптимален вариант е новият им план b-cool . При презареждане от 5 лв получаваш по 20 минути всеки ден към три номера за срок от 1 месец, като за следващия месец гледаш да са ти останали 3лв в картата и със смс взимаш още 200 минути към трите номера за нови 31 дни. Така за 2 месеца получаваш доста минути.

 

За мтел до колкото виждам примата класик си им е стандартна. По 0,23 лв към 5 номера...

Link to comment
Share on other sites

Глобул имат пакет от 2.90 лв за 15 минути към всички в Глобул без ограничение, които важат за 31 дни. Отделно ако заредиш за 40 лева накуп ти дават 5 лева бонус, т. е. реално ти се водят 45 лева заредени (получава се 12.5% бонус). Така се получава минутата разговори към Глобул около 17 ст. Пакетът се активира със sms 15G на номер 125.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...