Jump to content
BulForum.com

Медальони - скорпиони, паяци, пеперуди и раци

Recommended Posts

Едит: Тъй като началото на темата е доста старо, не си губете времето да четете всичко, ами направо прескочете на пост #34, който е актуалният.

Едит2: Ето актуализирания албум с всичко налично.

Преди месец бях пуснал тази тема и на ЛС доста хора ме помолиха да ги снабдя с подобни медальони, но от по-евтините варианти. Голямата част от медальоните вече са при мен, но покрай кражбата на личните ми документи и разправиите, които следват от това, нямах възможност да известя всички, които си бяха поръчали - за тях, за занимавка на децата си или просто като подарък.

По тази причина моля всички от тези, дето си поръчаха през ноември, да не пълнят излишно темата, а да се разбираме с тях на ЛС. Тъй като са доста ефектни се изкуших да поръчам повече бройки и ако има и други желаещи - нека ми пишат на ЛС, тъй като ще имам останали свободни бройки.

Покрай кражбата на документите ми заминаха и всичките уреди, с които изобщо можех да направя някакви снимки - GSM-те ми, фотоапарата ми, както и една видеокамера. Успях да намеря един стар фотоапарат, който не бях ползвал отдавна и в момента му зареждам батерията - след като се зареди, следобед ще ги щракна всичките и ще ги поместя в темата.

Засега само ще дам кратко инфо какво представляват:

Животинките са истински такива, капсуловани в прозрачна смола (има в най-различни цветове) и са оформени като медальони. Част от тях са за закачане на ключодържател, а другата част са с връвчици за окачане на врата.

За деца (и по-големи "деца" :P) от мъжки пол, мисля че са подходящи скорпионите и паяците, а за женската половина са медальоните с пеперудите. За подарък на момиче според мен са подходящи няколко от медальоните, които са оформени като сърца и вътре е капсуловано малко раче или истинска четирилистна детелина (ще ги видите по-късно на снимките). Няколко от медальоните са флуоресциращи в тъмното, понеже някой (забравих кой точно, но каза, че бил зодия "Скорпион") ми беше поръчал и такива, че ги искал като ходи по нощните заведения и дискотеките да му светел скорпиона. :))

Цените са в рамките от 5 до 7 лева за различните видове (повечето са по 5 лв., няколко са по 6 лв. и само 3-4 бяха по 7 лева).

Толкова засега, след някой и друг час ще сложа снимки.

Снощи се прибрах късно и понеже онова апаратче, дето изрових от шкафа е модел 2000-та година, снимките му на тъмно със светкавица се получиха много далече от това, което мислех, че ще видя.

Преди малко щракнах набързо 2 снимки (увеличават се) - една в по-далечен план на всичките бройки със скорпионите така както са си в найлончетата и тъй като установих отново, че снимката пак не излиза така както излизаше напр. на апарата, дето ми го откраднаха, изкарах от найлончетата на случаен принцип няколко медальона и ги снимах по-отблизо.

Уточнявам някои неща - фосфоресциращите са тези вляво, дето са с бледозелен цвят ; други пък са на фон, който блести когато се освети (като синия на втората снимка) ; кръста със скорпиона за мен е малко кич, но някой си го беше поръчал ; цената на всеки екземпляр е 5 лв.

cf3b20ad46ffcee7.jpg 82e064df37bc7d44.jpg

Писал съм на някои от поръчалите, но тъй като засега ми отговориха само 2-ма (chistacha и kiire@abv.bg), считам само тях с приоритет да си изберат първи, тъй като практически няма 2 еднакви бройки и който вземе нещо, то просто се изчерпва.

След малко ще пусна нов пост с паяците, понеже още не съм ги снимал.

Reveal hidden contents

Едит: Горните снимки не са актуални. За актуални - направо на пост #29.

Аз бих искал на детелините или пеперудите, както каза колежката горе. Ако се освободи някоя бройка - имай ме предвид. Сериозен съм :Р

Мъкаааа....тоя фотоапарат не бях го изкарвал от шкафа от няколко години и батерията му тотално е отишла - като направя 2 снимки и за следващите 2 вече трябва да зареждам батерията...:cry

Ето и паяците, които са доста по-малко на брой. Фотоапаратът ми упорито отказва да снима неща, които са черни, затова изкарах само черния и го снимах на слънце и отделно, че дано се види нещо....Цената на паяците също е по 5 лв. бройката, както и за скорпионите по-горе.

eec93acfe8f57691.jpg df5ac8dc2ed30746.jpg

П.П. Разбира се, че ще сложа и пеперудите, детелините и другите подходящи "женски" медальони, но се иска известно чакане, че да може да ги снимам...

Едит: Горните снимки не са актуални. За актуални - направо на пост #29.

Здравей,бих искал ,ако има скорпион-ключодържател.

Ако няма от първата снимка оформени като капка скорпиона в оранж капка или като бледо зелено(така го виждам) ;-)).

Благодаря .....само едно искам за да има за всички желаещи.

Успешен ден на всички!

Наложи се да изляза спешно и докато се прибера батерията се е заредила, но пък е станало и по-тъмно. Отворих блендата докрай и щракнах пеперудите, но тъй като апарата няма стабилизация, а ръцете ми не са много спокойни напоследък, та снимката няма много фокус. Не ме питайте имаш ли това, имаш ли онова - което е на снимките...това е. След малко ще сложа и сърцата - само 3 са, но са с по-добра изработка като цяло и са по 7 лв....и детелините - те пък са само 2 бройки.

d31bb09d68de513e.jpg

Пеперудите също са по 5 лв. бройката.

П.П. @Chistacha - запазвам ти черния скорпион-ключодържател - 5 лв. (на ЛС ще се доразбираме).

@Kiire@abv.bg - от ключодържателите-скорпиони, оформени като капка има и оранжев, и флуоресциращ (бледозеления). Не, че не може и на останалите с връвчиците да им ги махнеш и да си окачиш медальона на ключодържателя, но в този вид както се вижда повечето са за окачане на врата.

Едит: Горната снимка не е актуална. За актуални - направо на пост #29.

Ето ги и детелинките - едната е с големината на медальоните от горните снимки и е на цена 5 лв. Другата се различава коренно от всичките показани досега медальони - тя е единствената със синджирче (нямам представа дали е посребрено...така изглежда...), но самата детелинка е много фина и е вкарана в мъничко прозрачно сърчице - цената й е 8 лв.

5057dbe4abe4d3e3.jpg

Остана да сложа само 3-те прозрачни сърца....след малко....

Едит: Двете детелини вече са взети.

Навярно са, но все пак да питам - това са истински детелинки, нали? Не са някакви пластмасови? Ако са истински искам онази, която е като медальоните :)

On 12/14/2010 at 2:31 PM, Naman said:

Навярно са, но все пак да питам - това са истински детелинки, нали? Не са някакви пластмасови? Ако са истински искам онази, която е като медальоните :)

Естествено, че са истински...иначе щях да го упомена още в първия пост. Запазвам ти голямата детелина.

@Mi24, запазвам ти малката детелинка, а кой точно син скорпион, ще ми уточниш на ЛС.

П.П. Детелините свършиха.

On 12/14/2010 at 3:42 PM, Salida said:

Здравей. Бих искала да купя едно скорпионче в червено. Само кажи къде и кога.

Червеното (което май е само едно, вече го запазиха на ЛС)

Ето и последните 3 прозрачни сърца - 2 рачета и 1 скорпион. Опитах се да изкарам единия медальон и да го снимам срещу светлина, ама с тоя апарат малко трудно стават нещата. Цената както казах по-горе е 7 лв. бройката.

0bb33e82e192209f.jpg 632553af70965149.jpg

Edit: Първият и вторият медальон отляво-надясно вече не са в наличност.

Много ми харесаха избирам този за един приятел като подарък. За и дано като имам повечко парички да е останало нещо. Ако искаш пиши и да видим как ще може да се разберем. Лека вечер от мен . http://picbg.net/img.php?file=f6e8e9bb79fd7206.jpg

On 12/14/2010 at 7:53 PM, MUSASHI said:

...и дано като имам повечко парички да е останало нещо....

Вероятно ще е останало, тъй като повечето, дето си запазват екземпляри от снимките са все нови хора, а от онези опреди месец (които уж бяха "супер сигурни" и ми казваха "да поръчвам на 100%"), се обадиха само 2-3-ма (не ми се ще да цитирам на останалите ЛС-тата, да видят всички, колко бяха "сигурни").

Освен това имам още няколко поръчки-пратки, които не са дошли - там са основно скорпионите от по 6 лв., за които споменах още в първия пост и още някой и друг скорпион-сърце, като този от пост #16, както и 2-3 детелинки със сребърни синджирчета...

П.П. ...а паяка, дето си го избрал ти го запазвам.

On 12/15/2010 at 2:37 PM, StreeeMS said:

Какво имаш останало от скорпионите

Утре ще актуализирам кои са останали, за да мога да ги снимам на светло.

On 12/15/2010 at 2:39 PM, Paston said:

ако има свободни детелини (сърце) искам искам и аз 1-на :)

Двете детелини вече ги взеха, но в закъснелите пратки, за които споменах по-горе, очаквам няколко подобни детелинки, вкл. и един комплект за двама.Като пристигнат (ако изобщо пристигнат) ще ги добавя със снимка в темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...