Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

1. Боксьорските ръкавици са чисто нови за 50лв.

2. Въдица 4,50 метра, карбонова + макара -"шекспир" и тубокс цена 150лв.

Законтакти тел:0893/80 91 11 От Пловдив съм!

Илко, дай повече инфо и снимки на ръкавиците : ))

http://dox.bg/files/dw?a=dd26abe9bb

http://dox.bg/files/dw?a=77aa35e287

Това са ръкавиците "М" размер са!

Съжалявам че ти давам линкове от докс но няма как другояче!

Ако ти е по-удобно skype: ilco_87

Модератор: Защо да няма? ;)

6eebad2fde5c4166.JPG 127160ef79131fdd.JPG

Снимки на въдицата. Колко лагера е макарата,? С преден аванс ли е?

Снимки нямам! С пет лагера е макарата! Аванса се настройва отзад!?!?! Пръчката се разделя на три части карбонова "мач", чисто нова не е ползвана нито един път!

Ако се интересуваш повече звънни да се разберем!

марка и модел на пръчката-снимки...състояние....ползване....??

Както казах снимки нямам.пръчката е Shakespeare Ganza Power Match - 4,50 м.+макара Shakespeare + тубокс и са чисто нови.Ако искаш други подробности или ми се обади или ми пиши на Skupe: ilco_87

Пръчката се оказа втора употреба с надран от корда преден водач и увита дръжка с изолирбанд

днес видях въдицата няма такива неща!! Ти какво си гледал не те знам?!?!? Чисто нова е няма следи от корда по водача?!?!?!

днес видях въдицата няма такива неща!! Ти какво си гледал не те знам?!?!? Чисто нова е няма следи от корда по водача?!?!?!

Тва да не си пръв братовчед на продавача, кьорав да си си личи че въдицата е втора употреба, тя е модел 2004г , не се произвежда от 2005. Най-горния водач е надран на 3 или 4 места от кордата, това показва и качеството на въдицата, аз имам мачове по на над 5-6 години, на които при редовна употреба няма врязване на корда във водача.

Това че пръчката е измита не означава че е нова. А и откога в Англия продават български тубоКси на Филстар :laughing:

Макарата може и да беше нова, не я загледах много много, щото е от най-ниския клас, много добре нарежда влакното, но откъм аванс е много зле, нова е към 25лв

Тва да не си пръв братовчед на продавача, кьорав да си си личи че въдицата е втора употреба, тя е модел 2004г , не се произвежда от 2005. Най-горния водач е надран на 3 или 4 места от кордата, това показва и качеството на въдицата, аз имам мачове по на над 5-6 години, на които при редовна употреба няма врязване на корда във водача.

Това че пръчката е измита не означава че е нова. А и откога в Англия продават български тубоКси на Филстар :laughing:

Макарата може и да беше нова, не я загледах много много, щото е от най-ниския клас, много добре нарежда влакното, но откъм аванс е много зле, нова е към 25лв

Г-н разбирача викам да се поспреш малко със приказките!Първо този коѝто е писал не ми е никъв братовчед.Второ не съм казал че тубокса е от Англия!Това ти си го измисляш,казал съм че пръчката и макарата са от Англия и друго те имат гаранция но е Англиѝска там си пише всичко колко пари съм я взел и т.н но не важи в България.Затова не съм споменал за нея.Така че наѝ добре иди в някои магазин и си купи ако искаш въдица 2012 модел по поръчка и макара за 25лв с 6 лагера...мен въобще не ме интерисува.Така че недеи да се занимаваш повече със мен...

Изобщо не се занимавам с теб, само казвам че обявата не е коректна, направо си е лъжа, що не отлепиш изолирбанда да видиш каква е дръжката отдоло (няма нова въдица увита с изолирбанд).

Ако продължаваш да твърдиш че е нова приемам облог на сума която кажеш и ще идем в някой голям рибарски магазин (филстар, сарфикс, булит, колмик, томакс и т.н), в който ти кажеш, там да решат (ако не те е срам да се излагаш като кифладжия) нова ли е или е ползвана.

Отделно от облога ще я платя тройно ако кажат че пръчката е нова.

Изобщо не се занимавам с теб, само казвам че обявата не е коректна, направо си е лъжа, що не отлепиш изолирбанда да видиш каква е дръжката отдоло (няма нова въдица увита с изолирбанд).

Ако продължаваш да твърдиш че е нова приемам облог на сума която кажеш и ще идем в някой голям рибарски магазин (филстар, сарфикс, булит, колмик, томакс и т.н), в който ти кажеш, там да решат (ако не те е срам да се излагаш като кифладжия) нова ли е или е ползвана.

Отделно от облога ще я платя тройно ако кажат че пръчката е нова.

ОК г-н Разбирач казах ти да не се занимаваш повече със мен и се съобразяваѝ какво говориш.Ще ти кажа коѝ е кифладжия и коѝ не!!!!!!!!!

Най-добре с качествени снимки ще се види от всички заинтересовани кой е рив,и кой прав

ако продавача иска да се защити-да се докаже(ако има желание де).За обиди и закани няма място.

ОК г-н Разбирач казах ти да не се занимаваш повече със мен и се съобразяваѝ какво говориш.Ще ти кажа коѝ е кифладжия и коѝ не!!!!!!!!!

като заплаха ли да го приемам това???

Както знаете в темите за продажби не се толерират разправиите. Изключения се допускат за кратко доизясняване на отношенията продавачкупувач, но тук не виждам такова "кратко доизясняване", затова моля да продължите спора си и да доизясните проблема в темата за коментиране проблемите в раздела, а ако продавачът е убеден, че пръчката е нова...би могъл да помести снимка в близък план в негова защита.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...