Jump to content
BulForum.com

продавам Геймърска Видео карта

Recommended Posts

Няма да е лошо да си свериш цената!За по малко от 350 лева може да се вземе АТИ 6850 чисто нова с 2 год. гаранция,която отнася като куцо пиле домат вече доста остарялата 4870!Просто тази цена е нереално висока .....

И как може да е нова, пък без гаранция?

Документи за произход някакви?

внесена е , има някаква гаранция, но не важи за БГ => няма гаранция

Няма да е лошо да си свериш цената!За по малко от 350 лева може да се вземе АТИ 6850 чисто нова с 2 год. гаранция,която отнася като куцо пиле домат вече доста остарялата 4870!Просто тази цена е нереално висока .....

Не знам как да го направя това сравнение, като ги гледам общите им характеристики са почти еднакви. Ще се консултирам и ще променя цената ако трябва.

PS : Къде го видя това "по-малко от 350 лв" за 6850 ?

И аз имах някакъв интерес към картата... но с тази цена утрепа всичко в мен :)

за да не са празни думи виж какво мога да си взема за тези пари http://sky.bg/Details.aspx?ID=17349

Ново с Гаранция .. и каде каде по-добро от пенсионираното 4870 вече :)

Нова цена : 325лв.

Склонен съм на коментар единствено при реални сравнения, със реални примери, и/или липса на интерес . Обявата не е за тези , които търсят нови модели

На първо четене - ето ти "маркер" за ставнение:

Цени 4870 (при това информацията е стара!)

Като махнеш 20% ДДС (защото НЕ можеш да издадеш фактура), И умножиш получената базова цена по 0.7 (защото е извън магазин!!!)

получаваш следната сметка:

277/1.2*0.7 = 161.58 лева РЕАЛНА цена! Пардон... тук никъде не е калкулирана ТОТАЛНАТА липса на гаранция !!! С други думи цената трябва да е надолу още....

Ако не си разбрал калкулациите - това е или защото не ти се нрави или ........ :devil

Нищо лично, ама тук не "ядем доматите с колците"... Картата действително е стар модел и отдавна НЕ е по магазините!

Успех

П.С. ЗА да не се приеме като чист спам... за протокола предлагам цена 150 лева (сто и петдесет)!

На първо четене - ето ти "маркер" за ставнение:

Цени 4870 (при това информацията е стара!)

Като махнеш 20% ДДС (защото НЕ можеш да издадеш фактура), И умножиш получената базова цена по 0.7 (защото е извън магазин!!!)

получаваш следната сметка:

277/1.2*0.7 = 161.58 лева РЕАЛНА цена! Пардон... тук никъде не е калкулирана ТОТАЛНАТА липса на гаранция !!! С други думи цената трябва да е надолу още....

Ако не си разбрал калкулациите - това е или защото не ти се нрави или ........ :devil

Нищо лично, ама тук не "ядем доматите с колците"... Картата действително е стар модел и отдавна НЕ е по магазините!

Успех

П.С. ЗА да не се приеме като чист спам... за протокола предлагам цена 150 лева (сто и петдесет)!

ОК , съгласен съм в такъв случай

Темата е за ключ

ето ги същите цени на 512MB вариант (само че при това информацията е нова!)

нямам намерение да набутвам никой

Ако някой си прецени, че има интерес за последната цена от 280лв. , да ми пише на ЛС .

моля модераторите да заключат темата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...