quovadis Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Продавам си телефончето, което вярно ми е служило вече близо 2 години. Окомплектовката е пълна, но кутията, оригиналната батерия и коженото калъфче от комплекта са в гр. Шумен. Евентуално ще се разберем с купувача, като си ходя до там да ги донеса и да му ги дам. Телефона в момента е с по-голяма батерия - 3200 mAh, с която изкарва между 4 и 6 дни, в зависимост дали се говори повечко и дали се ползва интернет / аз използвам дата плана на оператора ми /, 8GB Sandisk SDHC, дата кабел. Апарата си има следите от употреба, но за времето за което е ползван е в едно доста прилично състояние. Всичко му работи, никога не съм имал оплаквания от него, просто искам малко разнообразие. Снимки: http://simo.shumen-ab.com/stuff/universal/ - извинявам се за недоброто качество на снимките, просто с такова разполагам в момента. Цена: 200 лв. или бартер за Samsung i900 Omnia / HTC Touch Pro с доплащане от моя страна в зависимост от офертата. За контакт: Пловдив skype: simeon.flavianov mail: simeon.flavianov at gmail.com или на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummer Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Продавам си телефончето, което вярно ми е служило вече близо 2 години. Окомплектовката е пълна, но кутията, оригиналната батерия и коженото калъфче от комплекта са в гр. Шумен. Евентуално ще се разберем с купувача, като си ходя до там да ги донеса и да му ги дам. Телефона в момента е с по-голяма батерия - 3200 mAh, с която изкарва между 4 и 6 дни, в зависимост дали се говори повечко и дали се ползва интернет / аз използвам дата плана на оператора ми /, 8GB Sandisk SDHC, дата кабел. Апарата си има следите от употреба, но за времето за което е ползван е в едно доста прилично състояние. Всичко му работи, никога не съм имал оплаквания от него, просто искам малко разнообразие. Снимки: http://simo.shumen-ab.com/stuff/universal/ - извинявам се за недоброто качество на снимките, просто с такова разполагам в момента. Цена: 200 лв. или бартер за Samsung i900 Omnia / HTC Touch Pro с доплащане от моя страна в зависимост от офертата. За контакт: Пловдив skype: simeon.flavianov mail: simeon.flavianov at gmail.com или на ЛС. Малко по-добър от Омниа искаш ли? http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=95830&st=0&p=1495402920&fromsearch=1entry1495402920 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Твърде много ми идва доплащането, затова и съм посочил тези два телефона. Благодаря за офертата и успех с продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 190 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quovadis Posted November 19, 2010 Author Share Posted November 19, 2010 170 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.