Midex Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Поръчах си от китайците 2 бр. от този маркер. Въпреки, че и двата маркера бяха запечатани, единият беше малко протекъл по пътя и затова реших да отворя и ползвам първо него. Оказа се, че нямам кой знае колко много драскотини по колата и май дори само този дето отпечатах ще ми свърши работа. Не съм отварял другия и ако някой го иска - за 10 лв. да го взима. Само че ми се ще преди да му го дам, да го отпечатам да видя дали всичко му е наред (или направо в момента когато го взима), че на китайците по принцип нямам много вяра... П.П. Тъй като не вярвам някой луд да си е купил от телевизионната реклама 2 броя за 60 лева без доставката, предполагам, че ще има въпроси от рода "Това нещо бачка ли изобщо?". Скромният ми опит върху моята кола (цвят 'резеда'-металик) показа следното - маркерът заличава успешно само малки и плитки драскотини. Това, дето го гледате на рекламата как някакъв с един пирон надрасква колата, е заснето доста умело - под подходящ ъгъл на светлината, самото надраскване не наранява в дълбочина покритието, а изстъргва единствено най-горния слой на боята. Такива драскотини се заличават добре, но ако мислите да запълните дълбока диря, която открива ламарината на колата - просто забравете, както казах действа единствено на плитки драскотини, без значение колко са на брой върху определеното място. В опаковката има и резервен връх (това отпред, с което се заличават драскотините...не мога да намеря по-подходяща дума...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 On 10/1/2010 at 9:42 PM, Midex said: Поръчах си от китайците 2 бр. от този маркер. Въпреки, че и двата маркера бяха запечатани, единият беше малко протекъл по пътя и затова реших да отворя и ползвам първо него. Оказа се, че нямам кой знае колко много драскотини по колата и май дори само този дето отпечатах ще ми свърши работа. Не съм отварял другия и ако някой го иска - за 10 лв. да го взима. Само че ми се ще преди да му го дам, да го отпечатам да видя дали всичко му е наред (или направо в момента когато го взима), че на китайците по принцип нямам много вяра... П.П. Тъй като не вярвам някой луд да си е купил от телевизионната реклама 2 броя за 60 лева без доставката, предполагам, че ще има въпроси от рода "Това нещо бачка ли изобщо?". Скромният ми опит върху моята кола (цвят 'резеда'-металик) показа следното - маркерът заличава успешно само малки и плитки драскотини. Това, дето го гледате на рекламата как някакъв с един пирон надрасква колата, е заснето доста умело - под подходящ ъгъл на светлината, самото надраскване не наранява в дълбочина покритието, а изстъргва единствено най-горния слой на боята. Такива драскотини се заличават добре, но ако мислите да запълните дълбока диря, която открива ламарината на колата - просто забравете, както казах действа единствено на плитки драскотини, без значение колко са на брой върху определеното място. В опаковката има и резервен връх (това отпред, с което се заличават драскотините...не мога да намеря по-подходяща дума...). Ще го взема ако ме изчакаш 10-тина дни да си дойда в БГ. Последния път се мъчих да ги заличавам с една полир паста Turtle Wax ама тя само полира и не заличава нищо... Дано това нещо да сработи. Е, ако си намериш някой друг мераклия, преди да се прибера, ще го преживея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphite` Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Ако не си намерил купувач все още ми остави телефон да ти звънна и да мина да го взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Ами вече имам ЛС-та, първото в 9.15, второто в 9.26.....така че сигурно ще го вземат. Само, че ще държа за този който го взима, непременно да го разпечатаме и да го пробваме на някоя кола наблизо, че не ми се ще заради перфектно направената телевизионна реклама, оставяща впечатление, че маркерът даже може да ти пребоядиса колата , човекът да си мисли, че е взел нещо, дето не му върши работа - ако не му хареса ефектът на място, ще си го задържа за мен или ще го дам на баща ми за неговата кола. Както казах по-горе, работата му е по-скоро козметична - да покрива напр. драскотините, които сте оставили с ключа около дръжките на вратите или случайно с ципа на чантата сте направили някоя дразга... On 10/2/2010 at 9:57 AM, sMARTBomber said: Ще го взема ако ме изчакаш 10-тина дни да си дойда в БГ. Аз те знам, че отдавна пътуваш насам-натам - защо не си вземеш някъде отвън? Ако не ти се занимава, мога да ти поръчам още един, таман докато си дойдеш ще е пристигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Днес дойде още един Fix it Pro, който бях поръчал доста отдавна, но се забави с идването. Предишните 2 броя ги взеха двама съфорумци (май бяха 'майстор55' и 'палме'), а този беше за трети съфорумец, с който си писахме на ЛС, но той замлъкна отдавна, така че считам, че се е отказал. Цена 8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 On 11/11/2010 at 4:43 PM, Midex said: Днес дойде още един Fix it Pro, който бях поръчал доста отдавна, но се забави с идването. Предишните 2 броя ги взеха двама съфорумци (май бяха 'майстор55' и 'палме'), а този беше за трети съфорумец, с който си писахме на ЛС, но той замлъкна отдавна, така че считам, че се е отказал. Цена 8 лв. нареждам се пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 А в БГ ли си сега? Ако си - трябва да се видим в следващите 2 дена, понеже после пък аз заминавам за доста време и ще се прибера чак в средата на декември....(пиши на ЛС да не пълним темата) Едит: Утре отива в sMARTBomber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.