Jump to content
BulForum.com

Принтер Epson Styus Color 460

Recommended Posts

Продавам въпросния цветен принтер, малко старичък, допреди няколко месеца го ползвах за черен печат, и си работи всичко точно, с изключение разбира се на дюзите.

Тук има линк как изглежда и как с топла вода има голяма вероятност да се отпуши.

Цветното отдавна не го бях виждал, преди година го бях разглобил в опит да ги отпуша, тогава с маркуче надувах с уста през дюзите, и почти тръгна цветното, но така и не успях само по тоя начин да ги подкарам всички линии. С топла вода не съм пробвал, но вероятно ще стане. В момента вероятно и черното е позапушено, вече съм с лазерен принтер, та този стои в кашона.

720 е резолюцията на черното по документи. С 4 цвята е, тройката цветни са в един картридж, и черното е отделно. Консуматива е евтин, винаги съм карал с евтини, 5-6 лв е черното мастило, цветните и за около 15 се намираха. Съвместим е като мастилници и с други модели, намират се лесно. С един картридж печата около 200-250 страници (текст).

Даже при предното чистене на дюзите изкарах картриджите, чистих квото чистих главата, и ги сложих и си работеха.

Интерфейс - паралален (LPT), ония с широките букси с 25 пина.

Ако на някой му се играе да го разглобява и топи в топла вода, принтерчето си работи нормално, даже трябва да има още някакво черно.

Цена 25 лв, с коментар :) . В собствената си кутия, с двата кабела и т.н, както е купен. (Без стиропорите вътре). Външен вид няма следи от уптореба, седи само в кутия поради липса на място за него на бюро, и е ваден само когато е бил нужен за печатане. Мога и реални снимки да дам, но на вид е като нов и в нета бол снимки.

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...