tedy Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Продавам въпросния цветен принтер, малко старичък, допреди няколко месеца го ползвах за черен печат, и си работи всичко точно, с изключение разбира се на дюзите. Тук има линк как изглежда и как с топла вода има голяма вероятност да се отпуши. Цветното отдавна не го бях виждал, преди година го бях разглобил в опит да ги отпуша, тогава с маркуче надувах с уста през дюзите, и почти тръгна цветното, но така и не успях само по тоя начин да ги подкарам всички линии. С топла вода не съм пробвал, но вероятно ще стане. В момента вероятно и черното е позапушено, вече съм с лазерен принтер, та този стои в кашона. 720 е резолюцията на черното по документи. С 4 цвята е, тройката цветни са в един картридж, и черното е отделно. Консуматива е евтин, винаги съм карал с евтини, 5-6 лв е черното мастило, цветните и за около 15 се намираха. Съвместим е като мастилници и с други модели, намират се лесно. С един картридж печата около 200-250 страници (текст). Даже при предното чистене на дюзите изкарах картриджите, чистих квото чистих главата, и ги сложих и си работеха. Интерфейс - паралален (LPT), ония с широките букси с 25 пина. Ако на някой му се играе да го разглобява и топи в топла вода, принтерчето си работи нормално, даже трябва да има още някакво черно. Цена 25 лв, с коментар . В собствената си кутия, с двата кабела и т.н, както е купен. (Без стиропорите вътре). Външен вид няма следи от уптореба, седи само в кутия поради липса на място за него на бюро, и е ваден само когато е бил нужен за печатане. Мога и реални снимки да дам, но на вид е като нов и в нета бол снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 1, 2010 Author Share Posted October 1, 2010 Нова цена, 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 25, 2010 Author Share Posted October 25, 2010 Нова цена - само 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 20, 2010 Author Share Posted November 20, 2010 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.