muhaha Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Подарявам това сладко котенце. Котето е на около 3 месеца беше обещано но така и не го взеха. Но имам още две котки и сега се родиха още 3 котета, и просто ми стават много. Котето е мъжко, майката е половин ангорка и е много добър ловец. Лови мишки, връбчета, змии и къртици. Котето не закача домашни животни ( пилета гълъби и други ) Аз съм от Белозем, но мога да намеря начин да го донеса до Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Дългокосместо ли е? Другите котета какво ще ги правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Не бих казал че е дългокосместо но на опашката космите му са по дълги и е доста пухкава. Другите котета са на около седмица, и тях ще ги подарявам, но малко по нататък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Може ли снимки? Може да взема едно, ако е женско обаче, че вече си имам един дивак вкъщи - двама ще ми дойдат в повече. Искам котка, която да може да се гали. Иначе малкия е голям красавец! Дано някой го вземе да го гледа и обича! Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Малкия е с много тънка гъста и мека козина, като плушена играчка е само за галяне. Като гледам и новите котета са със същата козина като поодраснат още малко ще пусна нова тема за тях и ще кача снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Joey^ Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Искам едно женско, но само ако е рижаво. Ако имаш идвам и го отнасям Link to comment Share on other sites More sharing options...
thuban2010 Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 котето e dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted October 3, 2010 Author Share Posted October 3, 2010 Рижави нямам при мен все излизат в следните цветове: Сиво, бяло, черно в произволни комбинации . След няколко дни ще пусна и снимки на новите 3 котета които също ще подарявам , но пол немога да ви кажа за сега . То като се загледах и за това не съм много сигурен дали е мъжко Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Няма ли желаещи за едно красиво пухкаво коте със средно дълъг но много пухкав косъм.... Модератор: ОК, че подаряваш (и котето е много хубаво), но избягвай да ъпваш, тъй като се нарушава точка 7 от правилата на раздела, започват да идват рапорти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted October 10, 2010 Author Share Posted October 10, 2010 Много се извинявам за спама но за такива благородни клаузи мисля че правилата трябва да са на втори план. нека се счита за ъп. А аз мисля че не праклявам с ъпване на темата, и дори не се сещам какъф точно човек би му пречило това и да праща рапорт. Но съм съгласен че форума си има правила и трябва да бъдат спазвани, но и правилата мисля че трябва да са динамични и да се дооточняват ако се наложи . И за да не Рапортнат и това. С котето подарявам и 100-тина грама храна на гранули Мод: Да, така е по-добре...и смятам, че правилата се прилагат динамично, тъй като в противен случай тази тема вече щеше да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boundy1987 Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 аз ще взема едно малко от тракия съм ... Тел : 0897-81-54-67 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 За съжаление от малките котенца от известно време нито вест нито кост предполагам че някой мъжки може би ги е удушил :| Съжалявам ако съм подвел някой който се е надявал на котенце, но немога и да ги пребера при мен понеже немога да се грижа за тях като отсъствам ..... Остана ми само котето от снимката което вече е на около 4 месеца, но както изглежда ще ми е поредния домашен любимец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.