Jump to content
BulForum.com

Подарявам това сладко котенце

Recommended Posts

Подарявам това сладко котенце. Котето е на около 3 месеца беше обещано но така и не го взеха.

Но имам още две котки и сега се родиха още 3 котета, и просто ми стават много. Котето е мъжко, майката е половин ангорка и е много добър ловец.

Лови мишки, връбчета, змии и къртици. Котето не закача домашни животни ( пилета гълъби и други )

Аз съм от Белозем, но мога да намеря начин да го донеса до Пловдив.

63069_149531868416601_100000793672518_214272_2369583_n.jpg

Не бих казал че е дългокосместо но на опашката космите му са по дълги и е доста пухкава. Другите котета са на около седмица, и тях ще ги подарявам, но малко по нататък.

Може ли снимки?

Може да взема едно, ако е женско обаче, че вече си имам един дивак вкъщи - двама ще ми дойдат в повече. Искам котка, която да може да се гали.

Иначе малкия е голям красавец! Дано някой го вземе да го гледа и обича!

Малкия е с много тънка гъста и мека козина, като плушена играчка е само за галяне. Като гледам и новите котета са със същата козина като поодраснат още малко ще пусна нова тема за тях и ще кача снимки ;)

Рижави нямам при мен все излизат в следните цветове: Сиво, бяло, черно в произволни комбинации :D. След няколко дни ще пусна и снимки на новите 3 котета които също ще подарявам ;), но пол немога да ви кажа за сега :D.

То като се загледах и за това не съм много сигурен дали е мъжко :D

Няма ли желаещи за едно красиво пухкаво коте със средно дълъг но много пухкав косъм....

Модератор: ОК, че подаряваш (и котето е много хубаво), но избягвай да ъпваш, тъй като се нарушава точка 7 от правилата на раздела, започват да идват рапорти и т.н.

Много се извинявам за спама но за такива благородни клаузи мисля че правилата трябва да са на втори план.

нека се счита за ъп.

А аз мисля че не праклявам с ъпване на темата, и дори не се сещам какъф точно човек би му пречило това и да праща рапорт. Но съм съгласен че форума си има правила и трябва да бъдат спазвани, но и правилата мисля че трябва да са динамични и да се дооточняват ако се наложи ;).

И за да не Рапортнат и това. С котето подарявам и 100-тина грама храна на гранули ;)

Мод: Да, така е по-добре...и смятам, че правилата се прилагат динамично, тъй като в противен случай тази тема вече щеше да бъде затворена.

• 3 weeks later...

За съжаление от малките котенца от известно време нито вест нито кост :( предполагам че някой мъжки може би ги е удушил :| Съжалявам ако съм подвел някой който се е надявал на котенце, но немога и да ги пребера при мен понеже немога да се грижа за тях като отсъствам .....

Остана ми само котето от снимката което вече е на около 4 месеца, но както изглежда ще ми е поредния домашен любимец ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...