Jump to content
BulForum.com

Online games


Good_God

Recommended Posts

Пуснах тема и в forum.pocketbulgaria.com, но да си питам и тук.

Имам ASUS P320 който си ползвам с неограничен интернет с програма на Глобул. От доста време съм и фен на тази онлайн игра:

www.galacticimperia.org. Снощи пробвах да влезна да поиграя малко през покета ми, но не се получи. Пробвах с IE, UC Browser, Opera 10, Opera 5 Mini - без успех. Може ли да ми кажете дали въобще може да играя тази игра през покета ми, и дали проблема е софтуерен или хардуерен. Благодаря предварително. :))

Link to comment
Share on other sites

Сигурно играта е базирана на флаш.

Загубена кауза, понеже браузърите на повечето покети от по-старо поколение не го поддържат. Някои браузъри се опитват да го направят чрез прокси към техния сървър (не ме питай как точно става), ама или са платени, или не са читави.

Това е моето мнение.

П.П. Сега поразгледах подробности за покета ти. TI Omap 850 може да се клокне до 286 MHz, но и това не е достатъчно за целта.

Така, че - избери си друга (подходяща) игра без флаш.

Link to comment
Share on other sites

Трябва да има флаш плеър самия браузър. Само че флаша по принцип иска по-сериозен процесор не знам тази игра дали ще ѝ стигне този на телефона ти. Така като гледам по-скоро не а и играта като я гледам иска по-голям екран и с този на телефона ще се скъсаш от скролване.

Link to comment
Share on other sites

Добре, специално единия от браузърите който ползвах е "TX Opera 10 flash enabled", и ако проблема е в невъзможността да подкарам флаш, то мога да ви кажа, че специално с този браузър съм гледал клипчета от Youtube, верно бавно, но ги зарежда. Поради това си мисля, че и играта би трябвало да я зареди, колкото и бавно да е.

Link to comment
Share on other sites

Еми това е колеги - хората винаги ще се изумяват от софтуера който създават.

Взех че инсталирах Opera 9.7 beta, и играта взе че тръгна. Благодаря за отговорите ви все пак. Лека вечер.

Link to comment
Share on other sites

Ами не се изисква кой знае какво скролване. Можеш да пробваш играта, чисто и просто да видиш че няма нищо кой знае какво в нея. Регистрацията отнема 15 секунди...има няма. :))

Важното е че върви!!! :))

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...