Jump to content
BulForum.com

Нова мултимедийна 7" (фото/видео/аудио) рамка


Recommended Posts

Преди месец бях поръчал от Англия една мултимедийна рамка Кодак, но вместо модела S730 ми бяха изпратили P730. Както и да е, продадох рамката във форума и днес ми пристигна новата рамка S730. По закона на Мърфи, точно днес разбрах, че в рамките на следващите 20 дена ме чакат едни непредвидени разходи, за които ще ми бъде доста трудно да събера средствата. По тази причина с голямо нежелание се принуждавам да обявя рамката за продажба (в скоро време вероятно ще пусна и някои други неща).

Рамката съм я отпечатал, единствено да видя как работи и да й се нарадвам поне малко.

Тъй като тази рамка има вградени високоговорители, освен стандарното възпроизвеждане на картинки, на нея може да се слушат и МР3-ки, а това, за което си я бях харесал най-вече е, че може да плейва и видеофайлове във формат AVI, MPEG, MPEG4, MOV. Другото хубаво е, че има зарядна батерия и може да се разнася навсякъде, вкл. и където няма възможност да се включи в компютър или в контакт. Поддържа технологията KODAK Color Science Technology, която дава изключително качествена картина и на снимките, и на видеото. Управлението е със сензорни бутони + motion sensor, който отчита движението на пръста (подобно на сензора в iPod). Има вграден календар и часовник, като едното или другото може да присъства постоянно в лявата част на екрана, а отдясно да върви слайдшоу например. Тъй като може да побере хиляди снимки, има някаква търсачка (която не съм пробвал), като при избор на конкретна снимка, веднага изкарва и останалите снимки, направени на тази дата. Има и слотове за Secure Digital (SD/SDHC), Multimedia Card (MMC), MEMORY STICK (MS), MS PRO/MS PRO DUO, XD-Picture Card (xD) + USB High-Speed Type A и директно чете филми/снимки/музика от всяка една от тези карти или USB стик. Рамката може да се завърта на 90 градуса около стойката, както и софтуерно да обръща на 90 градуса екрана при необходимост.

Повече информация за рамката - на сайта на Кодак.

 

Потърсих на каква цена се продава в България - в Промо-зоната е на 269 лв. ; Технополис я продават за 259 лв., а най-ниската цена открих в GetBG - 225 лв. без доставката.

Макар, че доста търсих, да предположим, че някой някъде я продава и за 200 лв. На мен с доставката ми излезна 153 лева и мисля, че 150 лева е добра цена за нова рамка като тази. Ползва някаква европейска гаранция на Кодак, но не съм се интересувал как и дали важи в България. Рамката е в Пловдив, но не е проблем да се изпрати по куриер в друг град.

 

0900688a80bf10c4_EKN036440_S730_black_Fea4.gif

 

Цена 150 лв. / 140 лв. / 130 лв.

 

ПРОДАДЕНА

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...