Jump to content
BulForum.com

Silent Hill 2 - the movie


TRIBALERO

Recommended Posts

Първият филм от 2006 беше много здрав (не че може да се сравни с играта ,но все пак беше добре направен).

 

От около година някъде следя из нета за тoва кога ще излезне втория филм.И по последна информация ,филма е предвиден да излезне 2011.

 

Silent Hill 2 Imdb

http://www.youtube.com/watch?v=V4cSwlcPdx0

 

след някой друг месец 'ше разберем :tongue

Link to comment
Share on other sites

Aз съм голям фен на историите, въпреки че съм играл всичко на всичко около 1 час от 2-ра част на играта. Дълго време чаках първия филм, а още щом го изгледах, започнах да чакам 2-рия...

Този клип, който си дал трябва да е фалшив. Все още няма официален анонс.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Преди няколко седмици официално обявиха новата част Silent Hill: Revelation 3D . Сюжета, който ще следва е на 3-тата част от игрите, което значи, че главната героиня ще е 18-годишно момиче. Ето и малко повече

 

"В продължение на години, Хедър Мейсън и баща са били в движение, винаги една крачка пред опасни сили, които тя не разбира напълно. Сега в навечерието на 18-тия си рожден ден, измъчвана от ужасяващи кошмари и изчезването на баща си, Хедър открива, че не е това, което си мисли, че е. Разкритието й я води дълбоко в демоничен свят, който заплашва да я вкара в капана на Silent Hill завинаги."

 

Във втората част режисьор ще е Майкъл Дж. Басет. Ето какво споделя за лентата в личния си блог:

 

„Най-накрая беше анонсирано и мога официално да говоря за това, което исках да споделя от известно време; Написах сценария и ще режисирам новия Silent Hill филм.

 

Обичам игрите и бях голям поклонник на първия филм. И най-вече на начина, по който Кристоф Ганс и неговия екип бяха уловили визията и усещането на света (от играта). Това, което мога да кажа е, ‘ако не е развалено, не го поправяй’, така, че ще опитам да привлека към проекта колкото се може повече хора от стария екип. Вероятно обаче ще вкарам още по-мрачна атмосфера и елемент на страх. Обожавам комплексната митология и психологическия туист, който Konami са създали, така, че ще направя всичко възможно да уважа и този аспект.

 

Решен съм да доставя филм, който да гради върху качествената основа поставена от първия филм и да вкарам най-добрите аспекти на игрите, като дам на публиката по-отчетливи нюанси на персонажите, завладяваща история и нови ужасяващи чудовища (както и да върна на сцената част от старите любимци) и най-важното... да изкарам ангелите на всички.”

 

Silent Hill: Revelation 3D трябва да дебютира през 2011 година. Снимките трябва да започнат преди края на годината в Торонто.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...