Jump to content
BulForum.com

Продавам Нокия 6310и

Recommended Posts

Здравейте,

Продавам Нокиа 6310и ,телефонът е в перфектно състояние,батерията държи около седмица,разкодиран е към всички оператори.Телефонът върви със зарядно.

Цена: 100лв

снимки:

http://kachi-snimka.info/images/cqs1284739473y.JPG

http://kachi-snimka.info/images/cqs1284739810d.JPG

http://kachi-snimka.info/images/arx1284739850y.JPG

За връзка.

тел. 0892 053 593 Димитър

Поздрави.

здрасти,

предлагам ти 80лв за телефона ако е оригиналния панел.

ако е с китаиска реплика на панела не знам около 50 защото не изкарва и 2 месеца преди да се изхаби ако си съгласен с офертата ми пиши лс или звънни номера ми го има в профила

чао поздрави

Здравейте ,

Нова цена 90 лв.

Към г-н Стоянов:

не ме устройва вашето предложение,ако намерите на тези цени ми се обадете и аз да си взема няколко.

Поздрави.

Колега имам интерес но 1 въпрос. Виждам , че е "рециклиран"

1. от Англия ли е ?

Ако "да" то тогава нямам интерес. Ако все пак си се здобил с рециклиран във Финландия или Унгария ...с удоволствие ще дам тези пари които искаш.

Нека се изясни това с "рециклирането", че стана интересно. Принципно и аз съм готов да го взема на тази цена. На мен не ми пука от коя страна е.

Здравейте колеги,

Телефонът е вкаран от Германия,работи си отлично,изглежда така,защото като дойде платих за смяна на панела и за разкодиране към всички оператори,ако държите мога да ви дам и стария панел(оригиналния),който е леко изтъркан.

Цената е крайна,защото вече имам няколко човека,които имат сериозен интерес,който се обади първи:)

Поздрави.

Здравейте колеги,

Телефонът е вкаран от Германия,работи си отлично,изглежда така,защото като дойде платих за смяна на панела и за разкодиране към всички оператори,ако държите мога да ви дам и стария панел(оригиналния),който е леко изтъркан.

Цената е крайна,защото вече имам няколко човека,които имат сериозен интерес,който се обади първи:)

Поздрави.

Благодаря за отговора колега. Аз лично се отказвам. Не знаех , че и в БГ ползват от тези панели . Досега само при доставките от UK съм ги срещал. Попитах дали е от там по 2 причини.

1-во там колкото и да са в час винаги "прецакват" телефона когато го отключват за други оператори особенно ако е бил към "Orange" . Всичко блесва след 1-3 месеца .

2-ро Панелите които с които рециклират там са с доста съмнително качество. Затова се и въздържах. В смисъл незнам каде ги леят но и най-Китайския панел е цвете пред тези :)

Успех с продажбата. Нека новият собственик да си го ползва със здраве :)

Здравейте колега,

От казанато до тук разбрах ,че нямате интерес от телефона,а по скоро да пишете във форума.Виждам ,че наистина сте компетентен ,след като от снимките разбрахте всичко това.Телефонът си е изряден и проверен.Оригиналният панел също е в мен.

Няколко човека ми звъняха и писаха.

Който има реален интерес може да го види на живо.

Знам какво предлагам ,така че не бързам.

PS. Там нищо не са "рециклирали",просто тук исках да спестя на новия собственик да си плаща за разкодиране и нов панел.

Останете със здраве.

Поздрави.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...