matic Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Реални Снимки MPX200 Спецификация Телефона е запазен има си кутия зарядно mini USB кабел диск в момента е с Windows mobile6.1 равоти перфектно батерията му кара около 2-3дена : 45 лева Пращам по Еконт с опция да се види преди да се плати за Info:GSM:0898372237 skype: nazlamov.n от . Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Здрасти, искам да те питам, реално колко време му държи батерията и до колко ГБ карта памет потдържа? Също така ме интересува има ли и слушалки към него? Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Интересува ме дали има диктофон, който да записва телефонния разговор. Някои Мотороли имат изведен страничен бутон за директен запис а не през страртиране на такава програма. Разгледах снимките и прочетох спецификациите, но не ми се изясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matic Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Интересува ме дали има диктофон, който да записва телефонния разговор. Някои Мотороли имат изведен страничен бутон за директен запис а не през страртиране на такава програма. Разгледах снимките и прочетох спецификациите, но не ми се изясни. има такава функция да записва но не и разговорите няма станичен бутон Link to comment Share on other sites More sharing options...
matic Posted August 15, 2010 Author Share Posted August 15, 2010 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
matic Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 up 7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.