Jump to content
BulForum.com

Продавам останки от PC :)


Recommended Posts

Става въпрос за следните части:

Дъно PCChips M572, Socket 7, 4xPCI, 3xISA, 4 слота за EDO, 2 за SDRAM.

Има AT и ATX Power - конектори.

Повече инфо тук. Има драйвъри, биосът е флашнат с последния възможен и поддържа HDD до 136GB, PIO 1-4. Имам и упътване (PDF).

Процесор AMD K6-233Mhz, 66x3.5, L1-cache -64k@233, L2-cache-512k@66 on-board. 8.8 милиона транзистора, 3.2v core.

c-k6-233.jpg

Видеокарта - S3 Virge/DX 4Mb PCI, Yakumo. Работи под XP :D , намират се драйвъри, държи 1024х768@75Hz, 16bit.

64Mb SDRAM PC100, чипове Siemens HYB39S16800AT-10, време за достъп 10ns, двустранна.

Модем - 33.6k, Aceex Corporation, чип Rockwell R6749-21, повече информация тук.

Кутия - малка, с места за 2х3.5 инчови + 2х5.25 инчови устройства. Запазена (всъщност след старателното измиване е в отлично състояние, няма надраскано, петна, пожълтяло). Липсват пластмасовите панели за 5.25 - имаше две оптични устройства. Захранване - AT-формат, 200W.

Давам и един ATA-33 кабел, един флопи-кабел, клавиатура с 5-пинов конектор (AT-стандарт ли се води, не съм сигурен). Дъното има вход за PS/2 мишка, но мога да дам и една серийна Artec, три бутона.

Желаната от мен цена е около 45 лева, поствайте цени над/под нея, моля просто да няма излишни коментари. Не бързам много, така че ще изчакам около седмица да видя предложенията. Продават се заедно, или поотделно ако има купувачи за всичко. Питайте, ако нещо ви интересува за това изкопаемо :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Ами дай някакво предложение, ако се намерят хора и за останалите чаркалъци ще ти я дам. Ама за сега не искам да остана с половината неща в къщи и да се чудя какво да ги правя... И без това вече половин година стоят в гардероба :P

Продават се заедно, или поотделно ако има купувачи за всичко.
Link to comment
Share on other sites

KILLERINCHO, нали не бързаш? Искам да изчакам да видя всички предложения за около седмица и да продавам при най-изгодни за мен условия (както всеки ;) ). Прати ми ЛС с твоето предложение, аз общо-взето съм свободен и със собствен транспорт, та мога да доставя компютъра почти веднага при сериозна уговорка. Ако желаеш да обсъдим нещо друго освен цената, спомени го в ЛС-то и ще ти пратя веднага домашен и GSM.

Това важи за всички заинтересовани.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...