bai_ganio80 Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Продавам Газов инжекцион пълен к-т с паспорт свален от катастрофиралия ми Форд Мондео 98г. 2.0 16V поставян от Лазаров и Атанасов ООД с-у новата града на ПУ. Цена 550лв. За повече инфо 0889992465 и 0878725141 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted June 26, 2010 Share Posted June 26, 2010 Продавам Газов инжекцион БРЦ пълен к-т с паспорт свален от катастрофиралия ми Форд Мондео 98г. 2.0 16V поставян от Лазаров и Атанасов ООД с-у новата града на ПУ. Цена 550лв. За повече инфо 0889992465 и 0878725141 Кой модел е? Кога е монтиран? можеш ли да качиш снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 BRC FOBOS TOMASETO това пише на гаранционната карта.монтирана 2007г. и е на 20000км.снимки не мога да кача в момента.намирам се до новия надлез в Кючука skype:gan4ev12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 BRC или FOBOS ???? Tomaseto най-вероятно е изпарителя => ГИ най-вероятно е Фобос. http://www.fobos-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=363&Itemid=163 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 zna4i na izparitelq pi6e Tomaseto AT09,butilkata BRC-s klapan i nivomer,kompiutara Fobos.nai dobre ela i vij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 zna4i na izparitelq pi6e Tomaseto AT09,butilkata BRC-s klapan i nivomer,kompiutara Fobos.nai dobre ela i vij. по-правилно е да промениш заглавието на - Продавам ГИ Фобос. Бутилка - БРЦ компютър - Фобос редуктор - Томасет кажи какво пише на дюзите, или им качи снимка- те определят колко добър е даден ГИ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 на алуминивата плочка пише RAII (или RAIL) LPG-CNG CLASS #2 а на дюзите на пластмасата AMP -хора елате и я вижте.в момента е 1350лв.Нова Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 на алуминивата плочка пише RAII (или RAIL) LPG-CNG CLASS #2 а на дюзите на пластмасата AMP -хора елате и я вижте.в момента е 1350лв.Нова човече, имам интерес, но нека да поясня - 1350 е магазинна цена с гаранция и МОНТАЖ - AMP е производителя на куплунга, LPG CNG RAIL - означава 'рейка за пропан-бутан / метан' - дюзите фактически са определящи за цената на твоята уредба, защото: -- компа е ФОБОС - масово нов ГИ с ФОБОС струва 900 - 950 лв. с монтаж и гаранция -- бутилката е в неясно след катастрофата състояние / а това е бопмбата от АГУ / -- дюзите са 'консуматив' ако са от евтините марки, а ако са с лоши времена на затваряне/отваряне, няма да са подходящи за всеки двигател. качи снимки на дюзите и ако можеш напиши точния модел записан върху компютъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 Преди да я обява за продажба питах за цената на нова.с монтажа и гаранцията е 1350лв.за това я продавам за 550лв.+100(150)лв.за монтаж=половината на новата.не разбирам,но явно е добра щом цената на нова е 1350лв.,а не 800-900.Колата е с челен удар-газовата не е засегната.за коментари skype:gan4ev12 http://www.album.bg/honey_2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Преди да я обява за продажба питах за цената на нова.с монтажа и гаранцията е 1350лв.за това я продавам за 550лв.+100(150)лв.за монтаж=половината на новата.не разбирам,но явно е добра щом цената на нова е 1350лв.,а не 800-900.Колата е с челен удар-газовата не е засегната.за коментари skype:gan4ev12 http://www.album.bg/honey_2/ грешно разсъждаваш колега цената на нова уредба Фобус БЕЗ монтаж е http://www.autogasmarket.com/shop/products/109.html + айде още 50-60 за бутилка и пак не може да докараш твоята цена. Цената която ти казват е за уредба + монтаж+евро сонда +гаранция (без евро сонда вече не може да се узакони кикой ГИ) 100-150лв никой няма да се наеме да я монтира. Обявата и ГИ са си твой, така, че ти си определяш цената. Ако размислиш може пак да поговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 mersi za u4astieto.mislq 4e ne si korekten kolega az sadq za cenata ot tova koeto sam napisal po-gore-cenata nova s montaj i garanciq,na polovona g/d a za 150lv.6te ti q slojat,vqrvam na dosta mesta.mersi za u4astieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 OFFTOPIC Никой няма да се наеме да монтира инжекцион за 150лв. Или трябва да е някакъв много закъсал газаджия или някой, който ще си прави експерименти по колата. По около 120лв. вземат за монтаж на обикновена, която не е кой знае каква играчка, а какво остава за инжекцион. Плюс това монтажът трябва да се извърши в сервиз, където имат кабела на Fobos и където работят с тях. Няма майстор, който да се набута 50лв. за кабел, ей така, за една кола. /OFFTOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
shumahrlfb Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 аз пиша от името на един приятел имащ интерес кам инжекцията но сащо така и в комплект с мондеото каза да ти дам негожия скаип и емеил мойе и тел имаш лично саобщение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 60 лв. е цената за демонтаж на ГИ а 250 лв. е монтажа му на друга кола, като от сервиза не дават гаранция, че ще тръгне ако им го занесете демонтиран. Питах в сервиз и знам защото и аз следя темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Да така е.няма да има гаранция от газаджията-все пак не е чисто нова,нищо,че е на 20000км.има голям интерес-тук и по тел.що се отнася за цената съм обяснил,защо е 550лв-Нова с гаранция и монтаж е 1350лв.Както казват колеги тук,скаип или по тел.има ГИ за 800-1000лв.,но има и за 2000лв,а и по-скапи.моя в момента нов с гаранция и монтаж е 1350лв. и мисля,че тези 550лв. са реална цена.Които има интерес,може да я занесем при негов газаджия-аз съм коректен,защото знам какво продавам.Колеги моля ви-без ненужни коментари от сорта-цена-ГИ,монтаж. Toku 6to mi zvanq klient po tel.da doolqsnq Gazovata prehvarlq sama ot gaz na benzin,kogato stigne 30 gradusa(zimata 1 kilometar,lqtoto 500metra g/d),kato prehvarlqneto ne se use6ta vaob6te.prehvarleneto stava taka 4e se vpraskva edin po edin cilindrite ot 1-vi do 4-ti,a ne ot raz i da ima zaglahvane na motora.sa6to taka kogato svar6va gazta sama prehvarlq i na benzin .butilkata e s klapan po novite standarti i e 40l.ot neq se vzima informaciq za pokavaneto nivoto na gazta ne samo na nivomera na samata butilka a i na kop4eto(gaz/benzin) ot pred pri voda4a.na gaz mi har4e6e 1/1 kolkoto i na benzin i varve6e ednakvo.Gazovata si ima pasport i pregled do 2011 god.i vs,dokumenti ot horata koito sa q postavqli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 приемам и бартер за скутер или лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted August 27, 2010 Author Share Posted August 27, 2010 Нова цена 500лв. давам гаранция че всичко е ОК-дори мога да присъствам при монтажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Aбе човек ти толкова ли неразбра, че даже незнаеш какво продаваш обаче го даваш на половината от цената на нещо. Твоето не е Газов Инжекцион BRC (БРЦ) а си е чист сбирщайн : Компа Fobos най вероятно Easy Gas Изпарителя Tomasetto Бутилката BRC Нивомер ??? Клапан ??? Превключвател ??? Дюзи ??? А модел на тези неща ??? Не ме разбирай погрешно, нямам нищо лично към теб но просто си разгледай нещата снимай ги и си оправи обявата. А след това спрямо моделите които са на по 3 години и цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted August 28, 2010 Author Share Posted August 28, 2010 Blagodarq za zabelejkata"kolega" ili po-to4no "nekorekten kolega".Tam kadeo sam q slagal ne pravqt kompromisi s konsumativite"zdir 6tain"-kkto kazva6 ti ne razbira ot gazovi.kazal sam kakvoto znam i mislq 4e sam korekten,kato predlagam da soitq pri montaja i.idi i proveri i vij na kakvi koli slagat gaz tam kadeto sam slagal gazovata.spored men sa nai-dobrite v pld.i za tova darjat na ceni.Moderatori Molq zatvorete temata.Gazoviq Injekcion ve4e go nqma.mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 MOLQ ZATVORETE TEMATA.GAZVATA VE4E E NA SEAT IBIZA 2005 GODINA I VARVI PERFEKTNO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.