Jump to content
BulForum.com

Продавам Газов инжекцион БРЦ

Recommended Posts

Продавам Газов инжекцион пълен к-т с паспорт свален от катастрофиралия ми Форд Мондео 98г. 2.0 16V поставян от Лазаров и Атанасов ООД с-у новата града на ПУ. Цена 550лв. За повече инфо 0889992465 и 0878725141

Продавам Газов инжекцион БРЦ пълен к-т с паспорт свален от катастрофиралия ми Форд Мондео 98г. 2.0 16V поставян от Лазаров и Атанасов ООД с-у новата града на ПУ. Цена 550лв. За повече инфо 0889992465 и 0878725141

Кой модел е? Кога е монтиран? можеш ли да качиш снимки?

BRC FOBOS TOMASETO това пише на гаранционната карта.монтирана 2007г. и е на 20000км.снимки не мога да кача в момента.намирам се до новия надлез в Кючука skype:gan4ev12

zna4i na izparitelq pi6e Tomaseto AT09,butilkata BRC-s klapan i nivomer,kompiutara Fobos.nai dobre ela i vij.

по-правилно е да промениш заглавието на - Продавам ГИ Фобос.

Бутилка - БРЦ

компютър - Фобос

редуктор - Томасет

кажи какво пише на дюзите, или им качи снимка- те определят колко добър е даден ГИ?

на алуминивата плочка пише RAII (или RAIL) LPG-CNG CLASS #2 а на дюзите на пластмасата AMP -хора елате и я вижте.в момента е 1350лв.Нова

човече, :) имам интерес, но нека да поясня

- 1350 е магазинна цена с гаранция и МОНТАЖ

- AMP е производителя на куплунга,

LPG CNG RAIL - означава 'рейка за пропан-бутан / метан'

- дюзите фактически са определящи за цената на твоята уредба, защото:

-- компа е ФОБОС - масово нов ГИ с ФОБОС струва 900 - 950 лв. с монтаж и гаранция

-- бутилката е в неясно след катастрофата състояние / а това е бопмбата от АГУ :) /

-- дюзите са 'консуматив' ако са от евтините марки, а ако са с лоши времена на затваряне/отваряне, няма да са подходящи за всеки двигател.

качи снимки на дюзите и ако можеш напиши точния модел записан върху компютъра.

Преди да я обява за продажба питах за цената на нова.с монтажа и гаранцията е 1350лв.за това я продавам за 550лв.+100(150)лв.за монтаж=половината на новата.не разбирам,но явно е добра щом цената на нова е 1350лв.,а не 800-900.Колата е с челен удар-газовата не е засегната.за коментари skype:gan4ev12 http://www.album.bg/honey_2/

Преди да я обява за продажба питах за цената на нова.с монтажа и гаранцията е 1350лв.за това я продавам за 550лв.+100(150)лв.за монтаж=половината на новата.не разбирам,но явно е добра щом цената на нова е 1350лв.,а не 800-900.Колата е с челен удар-газовата не е засегната.за коментари skype:gan4ev12 http://www.album.bg/honey_2/

грешно разсъждаваш колега цената на нова уредба Фобус БЕЗ монтаж е http://www.autogasmarket.com/shop/products/109.html + айде още 50-60 за бутилка и пак не може да докараш твоята цена. Цената която ти казват е за уредба + монтаж+евро сонда +гаранция (без евро сонда вече не може да се узакони кикой ГИ) 100-150лв никой няма да се наеме да я монтира.

Обявата и ГИ са си твой, така, че ти си определяш цената. Ако размислиш може пак да поговорим

OFFTOPIC

Никой няма да се наеме да монтира инжекцион за 150лв. Или трябва да е някакъв много закъсал газаджия или някой, който ще си прави експерименти по колата. По около 120лв. вземат за монтаж на обикновена, която не е кой знае каква играчка, а какво остава за инжекцион. Плюс това монтажът трябва да се извърши в сервиз, където имат кабела на Fobos и където работят с тях. Няма майстор, който да се набута 50лв. за кабел, ей така, за една кола.

/OFFTOPIC

аз пиша от името на един приятел имащ интерес кам инжекцията но сащо така и в комплект с мондеото каза да ти дам негожия скаип и емеил мойе и тел

имаш лично саобщение :))

60 лв. е цената за демонтаж на ГИ а 250 лв. е монтажа му на друга кола, като от сервиза не дават гаранция, че ще тръгне ако им го занесете демонтиран. Питах в сервиз и знам защото и аз следя темата.

Да така е.няма да има гаранция от газаджията-все пак не е чисто нова,нищо,че е на 20000км.има голям интерес-тук и по тел.що се отнася за цената съм обяснил,защо е 550лв-Нова с гаранция и монтаж е 1350лв.Както казват колеги тук,скаип или по тел.има ГИ за 800-1000лв.,но има и за 2000лв,а и по-скапи.моя в момента нов с гаранция и монтаж е 1350лв. и мисля,че тези 550лв. са реална цена.Които има интерес,може да я занесем при негов газаджия-аз съм коректен,защото знам какво продавам.Колеги моля ви-без ненужни коментари от сорта-цена-ГИ,монтаж.

Toku 6to mi zvanq klient po tel.da doolqsnq :) Gazovata prehvarlq sama ot gaz na benzin,kogato stigne 30 gradusa(zimata 1 kilometar,lqtoto 500metra :) g/d),kato prehvarlqneto ne se use6ta vaob6te.prehvarleneto stava taka 4e se vpraskva edin po edin cilindrite ot 1-vi do 4-ti,a ne ot raz i da ima zaglahvane na motora.sa6to taka kogato svar6va gazta sama prehvarlq i na benzin :) .butilkata e s klapan po novite standarti i e 40l.ot neq se vzima informaciq za pokavaneto nivoto na gazta ne samo na nivomera na samata butilka a i na kop4eto(gaz/benzin) ot pred pri voda4a.na gaz mi har4e6e 1/1 kolkoto i na benzin i varve6e ednakvo.Gazovata si ima pasport i pregled do 2011 god.i vs,dokumenti ot horata koito sa q postavqli.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Aбе човек ти толкова ли неразбра,

че даже незнаеш какво продаваш обаче го даваш на половината от цената на нещо.

Твоето не е Газов Инжекцион BRC (БРЦ)

а си е чист сбирщайн :

Компа Fobos най вероятно Easy Gas

Изпарителя Tomasetto

Бутилката BRC

Нивомер ???

Клапан ???

Превключвател ???

Дюзи ???

А модел на тези неща ???

Не ме разбирай погрешно, нямам нищо лично към теб но просто

си разгледай нещата снимай ги и си оправи обявата.

А след това спрямо моделите които са на по 3 години и цената.

Blagodarq za zabelejkata"kolega" ili po-to4no "nekorekten kolega".Tam kadeo sam q slagal ne pravqt kompromisi s konsumativite"zdir 6tain"-kkto kazva6 ti ;) ne razbira ot gazovi.kazal sam kakvoto znam i mislq 4e sam korekten,kato predlagam da soitq pri montaja i.idi i proveri i vij na kakvi koli slagat gaz tam kadeto sam slagal gazovata.spored men sa nai-dobrite v pld.i za tova darjat na ceni.Moderatori Molq zatvorete temata.Gazoviq Injekcion ve4e go nqma.mersi :)

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...