Jump to content
BulForum.com

Продавам акумулаторна отверка IXO III на Bosch

Recommended Posts

Продавам акумулаторна отверка IXO на Bosch. Отверката е използвана 4 - 5 пъти, най-вече за проба. Неразличима е от нова. Моята е произведена в Малайзия и мисля, че се различава по дизайна на опаковката (металната кутия) от тези, които се продават по магазините тук.

Цена 70 лева.

Прилагам реални снимки и линкове с информация на български.

27a13db9c349df94.jpg10ab0b0036900362.jpg96133850d70d0359.jpg

1f9b75b65dac9a07.jpg97d55ba4625dad6a.jpge7eb13abc6a37409.jpg

онлайн информация

Линк 1

Линк 2

Линк 3

ModEdit: Друг път не ме карай да правя тази дълга процедура, която виждаш, защото можеше да си я направиш ти. Никой не е длъжен да скролва половин час по темата ти и с право хората започнаха да пускат рапорти!

@Mod Приемам забележката за снимките. По погрешка съм ползвал Forum Code вместо Forum Thumbnail в ImageShack. Недоволните потребители или модераторите можеха да ми пратят ЛС, за да си ги оправя сам снимките.

За 50 лв ще я взема.

ОСнованието за тази цена е, че не можеш да ми издадеш фактура, за да си приспадна ДДС-то, а е и без гаранция.

При това положение давам около 60% от цената, която би ми струвала, т.е. - 0.6*(99/1.2)= 50 лв

За 50 лв ще я взема.

ОСнованието за тази цена е, че не можеш да ми издадеш фактура, за да си приспадна ДДС-то, а е и без гаранция.

При това положение давам около 60% от цената, която би ми струвала, т.е. - 0.6*(99/1.2)= 50 лв

Благодаря на колегата за интереса към моята тема. Цената остава 70 лева, както е посочено в първия пост.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...