sheep Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Продавам акумулаторна отверка IXO на Bosch. Отверката е използвана 4 - 5 пъти, най-вече за проба. Неразличима е от нова. Моята е произведена в Малайзия и мисля, че се различава по дизайна на опаковката (металната кутия) от тези, които се продават по магазините тук. Цена 70 лева. Прилагам реални снимки и линкове с информация на български. онлайн информация Линк 1 Линк 2 Линк 3 ModEdit: Друг път не ме карай да правя тази дълга процедура, която виждаш, защото можеше да си я направиш ти. Никой не е длъжен да скролва половин час по темата ти и с право хората започнаха да пускат рапорти! @Mod Приемам забележката за снимките. По погрешка съм ползвал Forum Code вместо Forum Thumbnail в ImageShack. Недоволните потребители или модераторите можеха да ми пратят ЛС, за да си ги оправя сам снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 За 50 лв ще я взема. ОСнованието за тази цена е, че не можеш да ми издадеш фактура, за да си приспадна ДДС-то, а е и без гаранция. При това положение давам около 60% от цената, която би ми струвала, т.е. - 0.6*(99/1.2)= 50 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted June 3, 2010 Author Share Posted June 3, 2010 За 50 лв ще я взема. ОСнованието за тази цена е, че не можеш да ми издадеш фактура, за да си приспадна ДДС-то, а е и без гаранция. При това положение давам около 60% от цената, която би ми струвала, т.е. - 0.6*(99/1.2)= 50 лв Благодаря на колегата за интереса към моята тема. Цената остава 70 лева, както е посочено в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.