Jump to content
BulForum.com

Sell: гардероб, маса, столове, шкафове, спалня и т.н.

Recommended Posts

Всичко е доста прашно.Един мокър парцал и нещата ще добият по-приличен вид.Всичко се намира в Пловдив, в района на гребата база.Цените подлежат на коментар най-вече при покупка на 2 или повече неща.

Телефон за контакт - 0886 206 505 - Жоро

ДО СРЯДА 21.00 ВСИЧКО ЗА 43ЛВ!

Единично легло с матрак цена- 17 14 12 10лв

SNC12868.jpg

Малка холна маса цена- 14 12 8лв

SNC12864.jpg

Стол дървен разгъваем цена- 11 9 8 5 лв

SNC12863.jpg

Ракла цена- 10 8 7 5лв

SNC12855.jpg

Холна маса разтегаема цена- 16 13 8лв

SNC12858.jpg

Радиатор- няма щепсел, но гарантирам цена- 9 7 5лв

за изправността)

SNC12846.jpg

Разтегаема холна маса цена- 17 14 12 10лв

SNC12856.jpg

Закачалки 3 броя цена- 4 3 лв за брой или 9 7 6 5лв за трите

SNC12871.jpg

Тоя гардероб не е ли двукрил? Надстройката за него не е ли единия от шкафовете, които продаваш по-долу.

On 5/11/2010 at 3:25 PM, divanov said:

Тоя гардероб не е ли двукрил? Надстройката за него не е ли единия от шкафовете, които продаваш по-долу.

Или съм се объркал, или третото крило се е скрило зад пердето.

Надстройка няма.

вземам батерията утре ще се разберем на лс

ако можеш да ми запазиш и столовете до довечера ще дам отговор за тях.

On 5/12/2010 at 2:15 AM, miki said:

вземам батерията утре ще се разберем на лс

ако можеш да ми запазиш и столовете до довечера ще дам отговор за тях.

Трите стола с масата са продадени.За батерията ще чакам да се обадиш.Пращам телефон на ЛС.

On 5/12/2010 at 5:45 AM, ppetkov_ said:

Стол дървен разгъваем цена- 11 лв

Кухненска кръгла маса + 3 стола цена- 48 лв за комплекта или по 14 лв за стол и 15 лв за масата

Къде мога да ги видя.Иначе на снимката изглеждат добре и ме интересуват?

Колега както писах по-горе комплекта е продаден.Стол разгъваем стои за сега.Състоянието на нещата е добо за цената която търся.Пращам и на теб телефон за контакт на ЛС.

Гледам кухненските са изчезнали но ако още са там ще ги взема от три дена уговаряме и накрая нищо, в краен случай вземам Шкафове - 3 броя цена- по 6 лв за брой или 14 лв за тритечакам телефон за контакти

On 5/13/2010 at 6:45 AM, samuel_jak said:

Гледам кухненските са изчезнали но ако още са там ще ги взема от три дена уговаряме и накрая нищо, в краен случай вземам Шкафове - 3 броя цена- по 6 лв за брой или 14 лв за тритечакам телефон за контакти

0886206505

On 5/13/2010 at 6:45 AM, samuel_jak said:

Кухненските шкавчета и пенделите са продадени.

Какво уговаряш от 3 дни колега?! От 3 дни ме питаш разни работи и аз ти отговарям... уговорки не сме правили.Като си мераклия, идваш, гледаш и ако ти хареса вземаш!

Колегата ми е оставил телефон законтакт преди мен... както и да е тела е актуален и който има претенции от тук нататък за уговорки да ползва телефона или поне да пише в темата че си запазва дадена стока!

Спалнята е продадена а размерите на единичното легло ще ги оставя след 19.00 днес.

Продадени са още 3-те шкавчета+четвъртия който беше подарък както и безжичния звънец.

Vassko , с колегата JaFaR4o0o се разбрахме да се чуем и видим довечера за гардероба.Ако работата се размине ще ти пиша.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...