Jump to content
BulForum.com

Проблем с лаптоп Acer Aspire 5920


Recommended Posts

Имам проблем с лаптоп Acer Aspire 5920. Проблемът се състои в следното. Бях го оставил да сваля филм. След 2 часа като направих опит да работя на него установих, че е изключен. При опит за включване не стана. При включено положение на зарядното в лаптопа, диода, който е на зарядното, свети по-слабо и започва да мига. Изключа ли го от лаптопа - свети по-силно. Меря го и си дава 19V, колкото трябва да са. Според мен проблемът е в лаптопа, но не съм сигурен. Някой да се е сблъсквал с нещо подобно?

Link to comment
Share on other sites

Ами влизаш в сайта на Комет, от там с парт номера се поръчва и идва в магазина в Пловдив. Цената е колкото я пише (не се плаща доставка), само трябва да си направиш регистрация в comet.bg

Link to comment
Share on other sites

Ако е намерил, че това им е масов дефект си струва за 4лв да се пробва - няма риск да се повреди повече от това и се сменят лесно тия мосфети, все пак не е такова:

qfn_original.jpg

Link to comment
Share on other sites

Поръчах го и в петък ще дойде. Междувременно някой от вас, ако може да съдейства за една диагностика да пише. Ще дойда където трябва и ще почерпя :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

kolega kvo stana opravi li se? az imam su6tia problem samo 4e sus acer 5536. i otkudeto pro4itah izliza 4e biosa se skapal. ti skoro si napravil li update na biosa? i sega ostava da nemara usb flopy i da se opitam da go flashna vuv crisis rejim. tvoia s kuv bios e? ako phoenix stava s phoenix crysis disk. porovi iz neta

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...