Bamboocha Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Продавам BMW 318is coupe. Бензин 140 кс. Колата е произведена края на 1995 год., от тогава е и първата й регистрация. Тъмно син металик, М пакет + лип спойлер на багажника и сенник на задния прозорец. Колата има ел. стъкла, ел. огледала, двузонов климатроник, ABS, серво, 2 еърбега, централно заключване, имобилайзер, чисто нови халогени, стерео, аларма, ляти джанти 16'' цола, платен данък, годишна винетка и хубав регистрационен номер,фарове с Angel Eyes.... пффф друго не се сещам за сега. Напълно обслужена е преди 4000 км. Освен масло, тампони и всички филтри са сменени още предни и задни накладки, хидравличната рейка, крайно гърне (чисто ново) и още доста неща (всичко,което съм сменил съм си го записал и с цените,но трябва да издиря списъка). Салона е в перфектно състояние без скъсано и потрито по седалките. Трябва да се види и пробва за да стане ясно всичко описано до сега Сменил съм и таблото, защото старото се прецака. На сегашното пише 215 000км. а на оригиналното пишеше 175 000 км. С новото табло не съм карал повече от 1000км. Снимки ще кача тези дни, защото я валя дъжда и е доста мръсна. Колата може да се види в Пловдив и Стара Загора. Цена 5900 лв. Тел. за връзка 0886885883. Пак повтарям, снимки - скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted April 24, 2010 Author Share Posted April 24, 2010 Вече и снимки: xxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted April 28, 2010 Author Share Posted April 28, 2010 Айде да не превръщаме в темата на дискусия к'во има и к'во няма по колата, а? Ако някой има реален интерес да пише,ако не, пак повтарям, да си трупа мнения в собствени теми, а не тук. Знам какво продавам и знам в какво състояние е колата. Ако потребителя ^ivo^ смята, че с другите огледала колата ще е по-здрава и по-бърза със стотина коня отгоре, да си сложи на неговата кола такива. Стига с глупавите коментари, за да не занимавам модераторите да трият излишните постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 28, 2010 Share Posted April 28, 2010 ...за да не занимавам модераторите да трият излишните постове. Аааа, що - нас това ни е работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamboocha Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Колата вече е и с оригинален подлакътник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.