Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia 8800 Saphire arte - Реплика

Recommended Posts

елефона е в перфектно състояние , просто имам 3 сим карти е сега си взех телефон с 2 симкарти и тоя ми стана изли6ен за6ото имам н95 .. Телефона си работи перфектно , сменил съм му китайската батерия и сега батерията трае по 2-3 дена ..

Цена : 170лв

Пловдив

0888505029 Димитър

skupe : petlo1

за снимки на скаип ме тарсете

to hubavo ne vurmi ama samo v toq forum ne moje ot kompa da si ak4a snimki a trqq v neta. ne mi se zanimava prosto

pravilno kolega,kaji im go za6toto naistina samo v tozi forum e taka,koeto e edno izli6no zatrudnenie,ne vseki ima vazmojnost i znae kak stava da upload-va6 snimki vav neta:cry

ами първо трябват ти точно толкова кликвания колкото да пратиш по скайп и второ който не знае как да качва снимки да си изхвърля компютъра и трето в темата е даден сайт на български това че някой го мързи не означава че няма възможност или не знае как става

по темата:

бартери интересуват ли те

кой точно модел е

Я не ми се правете на незнаещи, като така прикривате мързела си и нежеланието да прочетете 2 изречения как да поместите снимки. Описал съм го в анонса - цъквате на линка, качвате снимката и давате в поста си линка. Преди малко го засякох с една снимка, точно 10 секунди - колко по-бързо ще пратите снимка от скайп, че ми говорите за затруднение?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...