pelto89 Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 елефона е в перфектно състояние , просто имам 3 сим карти е сега си взех телефон с 2 симкарти и тоя ми стана изли6ен за6ото имам н95 .. Телефона си работи перфектно , сменил съм му китайската батерия и сега батерията трае по 2-3 дена .. Цена : 170лв Пловдив 0888505029 Димитър skupe : petlo1 за снимки на скаип ме тарсете Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 явно си пропуснал най-отгоре да прочетеш че "за снимки на скайп" не върви в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelto89 Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 to hubavo ne vurmi ama samo v toq forum ne moje ot kompa da si ak4a snimki a trqq v neta. ne mi se zanimava prosto Link to comment Share on other sites More sharing options...
didi_gsmboss Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 to hubavo ne vurmi ama samo v toq forum ne moje ot kompa da si ak4a snimki a trqq v neta. ne mi se zanimava prosto pravilno kolega,kaji im go za6toto naistina samo v tozi forum e taka,koeto e edno izli6no zatrudnenie,ne vseki ima vazmojnost i znae kak stava da upload-va6 snimki vav neta:cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 ами първо трябват ти точно толкова кликвания колкото да пратиш по скайп и второ който не знае как да качва снимки да си изхвърля компютъра и трето в темата е даден сайт на български това че някой го мързи не означава че няма възможност или не знае как става по темата: бартери интересуват ли те кой точно модел е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Я не ми се правете на незнаещи, като така прикривате мързела си и нежеланието да прочетете 2 изречения как да поместите снимки. Описал съм го в анонса - цъквате на линка, качвате снимката и давате в поста си линка. Преди малко го засякох с една снимка, точно 10 секунди - колко по-бързо ще пратите снимка от скайп, че ми говорите за затруднение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.