BePaBG Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 модела е това LOGITECH MX-518 BATMAN EDITION, снимка и инфо тук ползвана е много малко (1 ден) брат ми си я купи, но не му е удобна и за това се продава, цена 50 лв. Пловдив за връзка: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 още малко пояснения, дата на закупуване на мишката: 10 март 2010. гаранция 24 месеца, като нова е, в опаковка, има и фактура, закупена е от Мултирама Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Мишката е купена на 10-ти март, но на 11-ти, когато е пусната обявата, вече е ползвана 1 седмица? Или сте я амортизирали като шампиони 7 кратно, или просто някой някъде послъгва. П.П. Не съм сигурен дали е коректно да се вдига обява по подобен начин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 ами не, просто брат ми ми каза да пусна обява, 4е не му харесала мишката и след няколко дни видях документите и за това ги писах сега нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted April 11, 2010 Author Share Posted April 11, 2010 все още е в продажба, цена 50 лв. 7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.