Jump to content
BulForum.com

продавам мишка LOGITECH MX-518 BATMAN EDITION

Recommended Posts

модела е това LOGITECH MX-518 BATMAN EDITION, снимка и инфо тук

ползвана е много малко (1 ден) брат ми си я купи, но не му е удобна и за това се продава, цена 50 лв.

Пловдив

за връзка: [email protected]

още малко пояснения, дата на закупуване на мишката: 10 март 2010. гаранция 24 месеца, като нова е, в опаковка, има и фактура, закупена е от Мултирама

product_2103.jpg

Мишката е купена на 10-ти март, но на 11-ти, когато е пусната обявата, вече е ползвана 1 седмица? Или сте я амортизирали като шампиони 7 кратно, или просто някой някъде послъгва.

П.П. Не съм сигурен дали е коректно да се вдига обява по подобен начин...

ами не, просто брат ми ми каза да пусна обява, 4е не му харесала мишката и след няколко дни видях документите и за това ги писах сега нещата

• 4 weeks later...

все още е в продажба, цена 50 лв.

7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...