tedy Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Уеб камера Philips, нова, само е извадена и пробвана, модел SPC530NC. Линк за информация Както често става напоследък при нас, закупени бяха няколко камери, къде едната няма свястна щипка за закрепване, къде драйверите нещо правят проблеми с Windows Server (в нас всичко почти е на server), къде някъде някоя настройка не може да се барне, вследствие драйвер, ако тръгне на сървър де. Така процедирам и при друга периферия, преди време продадох няколко мишки и клавиатури в търсене на "моята". В случая камерите бяха за майка ми. След чисто субективен избор, изборът беше направен. Някои успяхме да върнем в 2 дневен срок както закона ни дава право, но други не или щяхме да станем нагли. Купена за 39 лв от Домо. С касовата бележка, гаранция с нея има някаква. Искам ѝ 30 лв, с коментар разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 27, 2010 Author Share Posted January 27, 2010 25 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 20 лв Това е вече 50% от цената! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 има ли поддръжка за windows 7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 има ли поддръжка за windows 7? Драйверът на диска вероятно не, защото е от средата на 2008, но на сайта тук има драйвер за Windows 7 в секция Latest Updates. Освен това е почти сигурно че 7-цата и без драйвер ще я разпознае, но настройките ще са бедни сигурно, и образа няма да е както трябва. Естествено не мога да знам как ще се държи под 7. Под Server 2008 тръгна, но нещо не можах да се справя с настройките както трябва. Под Server винаги съм имал проблеми с "видео" устройства, като скенери и тунери, та не се учудих и тук. Добре че на моята машина не ми трябват такива у-ва. На машината на майка ми е пак с 2008 (тогава набързо само него имах, а и тя не е претенциозна като новобранец, макар че вече се справя доста по-добре), та някак подкарах сносно един Canyon, но той пък има проблеми с насичане на кадрите, та не знам вече дали да не й метна една виста като остане време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BePaBG Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 ако си от плд взимам я за 20 кинта, пиши на [email protected] или тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.