Jump to content
BulForum.com

Продавам Уеб камера Philips

Recommended Posts

Уеб камера Philips, нова, само е извадена и пробвана, модел SPC530NC.

Линк за информация

Както често става напоследък при нас, закупени бяха няколко камери, къде едната няма свястна щипка за закрепване, къде драйверите нещо правят проблеми с Windows Server (в нас всичко почти е на server), къде някъде някоя настройка не може да се барне, вследствие драйвер, ако тръгне на сървър де.

Така процедирам и при друга периферия, преди време продадох няколко мишки и клавиатури в търсене на "моята". В случая камерите бяха за майка ми.

След чисто субективен избор, изборът беше направен. Някои успяхме да върнем в 2 дневен срок както закона ни дава право, но други не :) или щяхме да станем нагли.

Купена за 39 лв от Домо. С касовата бележка, гаранция с нея има някаква.

Искам ѝ 30 лв, с коментар разбира се.

има ли поддръжка за windows 7?

Драйверът на диска вероятно не, защото е от средата на 2008, но на сайта тук има драйвер за Windows 7 в секция Latest Updates. Освен това е почти сигурно че 7-цата и без драйвер ще я разпознае, но настройките ще са бедни сигурно, и образа няма да е както трябва.

Естествено не мога да знам как ще се държи под 7. Под Server 2008 тръгна, но нещо не можах да се справя с настройките както трябва. Под Server винаги съм имал проблеми с "видео" устройства, като скенери и тунери, та не се учудих и тук. Добре че на моята машина не ми трябват такива у-ва. На машината на майка ми е пак с 2008 (тогава набързо само него имах, а и тя не е претенциозна като новобранец, макар че вече се справя доста по-добре), та някак подкарах сносно един Canyon, но той пък има проблеми с насичане на кадрите, та не знам вече дали да не й метна една виста като остане време.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...