Pei4 Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Чисто нови Батерии за Nokia bl-5j - 15лв кожен калъф - 10 лв снимка 1 снимка 2 снимка 3 тел: 0883385111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted June 27, 2010 Author Share Posted June 27, 2010 Добавям две батерии за Motorola V3 - 15 лв/бр Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Чисто нови Батерии за Nokia bl-5j - 15лв кожен калъф - 10 лв снимка 1 снимка 2 снимка 3 тел: 0883385111 Защо трябва да се качват снимки по няколко мегабайта?????? Толкова ли е сложно да пишеш дали батериите са оригинални или ментета и дали имат гаранция и колко????? Ако батериите са оригинални - имам интерес. Остави ми на ЛС координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 Защо трябва да се качват снимки по няколко мегабайта?????? Толкова ли е сложно да пишеш дали батериите са оригинални или ментета и дали имат гаранция и колко????? Ако батериите са оригинални - имам интерес. Остави ми на ЛС координати за връзка. Здрасти колега, Снимките са такива, защото са реални, а не някъде намерени в нета. Батериите за Нокиа са оригинални, за Моторолата не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Не се карайте, работата е, че вчера коментирахме поместването на затормозяващо големи снимки в темите и на victory му е още прясно. В случая снимките са дадени като линк и не затормозяват темата и форума като цяло. Друг е въпросът, че наистина не виждам смисъл от резолюция 2592 пиксела, само за да "види" човек една размазано снимана батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Не се карайте, работата е, че вчера коментирахме поместването на затормозяващо големи снимки в темите и на victory му е още прясно. В случая снимките са дадени като линк и не затормозяват темата и форума като цяло. Друг е въпросът, че наистина не виждам смисъл от резолюция 2592 пиксела, само за да "види" човек една размазано снимана батерия. Отлично си ме разбрал. Благодаря Съжалявам, че пак трябва да си повторя въпроса: имат ли гаранция новите батерии. И още един въпрос: какво значи нови? Купени са допълнително от някъде (искам да видя документа за покупка) или са ползвани "малко" и изглеждат като нови? Моля, уточнете и ми оставете телефон на ЛС за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer4o Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Калъфа става ли за Нокиа 6300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Колега, батериите нямат гаранция, нови са , ако имаха гаранция щяха да са по 65лв Батериите са 10-15бр не ми трябват за това цената е такава. (приемам и бартери за гсм, захранване, SD Ram) Калъфа става ли за Нокиа 6300 размерите му са 12см(д), 2,5см(ш), 6см (в) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.