Jump to content
BulForum.com

Продавам батерии за Nokia bl-5j, кожен калъф

Recommended Posts

• 5 months later...

Чисто нови Батерии за Nokia bl-5j - 15лв

кожен калъф - 10 лв

снимка 1

снимка 2

снимка 3

тел: 0883385111

Защо трябва да се качват снимки по няколко мегабайта??????

Толкова ли е сложно да пишеш дали батериите са оригинални или ментета и дали имат гаранция и колко?????

Ако батериите са оригинални - имам интерес. Остави ми на ЛС координати за връзка.

Защо трябва да се качват снимки по няколко мегабайта??????

Толкова ли е сложно да пишеш дали батериите са оригинални или ментета и дали имат гаранция и колко?????

Ако батериите са оригинални - имам интерес. Остави ми на ЛС координати за връзка.

Здрасти колега,

Снимките са такива, защото са реални, а не някъде намерени в нета. Батериите за Нокиа са оригинални, за Моторолата не. :music

Не се карайте, работата е, че вчера коментирахме поместването на затормозяващо големи снимки в темите и на victory му е още прясно. :))

В случая снимките са дадени като линк и не затормозяват темата и форума като цяло. Друг е въпросът, че наистина не виждам смисъл от резолюция 2592 пиксела, само за да "види" човек една размазано снимана батерия.

a9c27ab9e3337c6c.jpg

Не се карайте, работата е, че вчера коментирахме поместването на затормозяващо големи снимки в темите и на victory му е още прясно. :))

В случая снимките са дадени като линк и не затормозяват темата и форума като цяло. Друг е въпросът, че наистина не виждам смисъл от резолюция 2592 пиксела, само за да "види" човек една размазано снимана батерия.

a9c27ab9e3337c6c.jpg

Отлично си ме разбрал. Благодаря :)

Съжалявам, че пак трябва да си повторя въпроса: имат ли гаранция новите батерии. И още един въпрос: какво значи нови? Купени са допълнително от някъде (искам да видя документа за покупка) или са ползвани "малко" и изглеждат като нови? Моля, уточнете и ми оставете телефон на ЛС за връзка.

Колега, батериите нямат гаранция, нови са , ако имаха гаранция щяха да са по 65лв ;) Батериите са 10-15бр не ми трябват за това цената е такава. (приемам и бартери за гсм, захранване, SD Ram)

Калъфа става ли за Нокиа 6300

размерите му са 12см(д), 2,5см(ш), 6см (в)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...