Jump to content
BulForum.com

tursq apartament pod naem


Recommended Posts

Emi tursa gore dolu luksozen apartament s edna spalnq i hol v raqona okolo vmi moje smirnenski centur restorant stadiona Teta marasha kino flamingo i nqkade blizo tqh. bez trakia ki4uka, kar6iaka, sudiiski ili izto4en. da e v ponova kooperacia i da ne e posleden etaj. dulgosro4no za mlado semeistvo.

naem do 500lv.

tova e ako nqkoi mi nameri nagrada 50lv :-)

Link to comment
Share on other sites

Мога да ти предложа, точно зад тета, на третия етаж, една спалня, хол и кухня, с една тераса. Ама не е луксозен. То и цената не му е луксозна де. Не си представяй някоя дупка, но не е нещо лукс. Ако имаш интерес пиши ми на пм и аз ще ти дам телефона, да се свържиш с него за оглед и да се разбирате.

 

Забравих наградата не е искам ;)

Link to comment
Share on other sites

Здравей,

 

мога да предложа този: апартамент. В момента му се сменя дограмата, най-вероятно до края на неделята ще е готов. Имаме намерение пролетта или лятото да направим и външна изолация на кооперацията. Кооперацията е строена ~ 1960 г., тухла и бетон, голяма част от апартамента е с южно изложение.

 

Апартаментът е точно под моя, и ако ще са някои купонджии, дето няма да можем да спим по цели нощи от тях - да не се обаждат :D.

 

Не е обзаведен, но ако наистина се търси дългосрочно, предполагам, че за разликата в наема наемателят ще може да се обзаведе както му е удобно.

Link to comment
Share on other sites

Здравей, в момента работя по обзавеждането на апартамент точно срещу медицинските общежития на Царевец.Има спалня и всекидневна с кухня на едно,апартаментът ще е напълно обзаведен,спалня 2гардероба,кухня с вградени уреди ,пералня и хладилник.Хазяйката ще го дава под наем към края на месеца като завърша обзавеждането.Ако имаш интерес ще ти дам номера и да се разберете за цената.В кооперация на 4 етаж е.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...