Jump to content
BulForum.com

Кой е официалния доставчик на Nokia за България?


mekiqbot

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Аз имам един друг въпрос и за да не пускам друга тема мисля тука да пиша. Та въпроса ми е относно така наречената European limited warranty ( http://www.nokia.bg/support/repair-and-recycle/repairandrecycle-main/warranty ). Има ли някъде аджеба в България където да се предлага такава гаранция? Тъй като след няколко месеца ще ми се налага да заминавам в Англия най-вероятно и такава 'екстра' е добре дошла :х Писах им на сайта и ми отговориха това :

Гаранцията в България важи само и единственно за продукти, закупени от страната..

Ако закупите продукта си от България и имате фактура + гаранционна карта ще имате право да ползвате ограничената европейска гаранция за телефон и на територията на Евпопейския Съюз.

 

 

С уважение,

Nokia Care

Стоян

+По-подробно 2ро питане

Гаранционната карта е с холограма на Nokia и с печат на вносителя.

 

Моля при закупуване на продукта да позваните на телефон 008001154433/ за абонати на БТК/ за да проверим гарантията и оригилността на телефона.

 

 

С уважение,

Nokia Care

Стоян

 

Другият ми въпрос е къде аджеба мога в Пловдив ИЗОБЩО да закупя Nokia n900 в момента? Никъде го няма,дори vivacom за които се носят слухове че имат някакъв договор с нокия за тоя модел го нямат по магазините и можело да стане евентуално с поръчка от София която не е ясно кога ще се осъществи -_-

 

И още нещо което ми направи ужасно лошо впечетление - тея момчета от Vega-та на центъра още си въртят номерата да продават на малко по-ниски цени от нормалните НО БЕЗ ДДС И БЕЗ ДА ИЗДАВАТ ДОКУМЕНТ за продажбата на телефон... Ако случайно човек си поиска такъв,му слагат 20% отгоре :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...