ivaylo5225 Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 рутера е belkin f5d7230-4. брикна се при един рестарт и сега не може да се влезе в настойките. направил съм му антената сменяема(може да си слагаш от всеки рутер или с кабел по-голяма антена) ако някой може да ми помогнеда го оправя или някой ако го иска - 15 лв- върви с адаптер Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Като го вържеш към pc получава ли си някакви IP-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 Като го вържеш към pc получава ли си някакви IP-та? еми не ама като му зададе6 статични понякога влиза в настройките. аз пробвах се свържа към 1 wifi i сега не иска да прави ништо Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 еми не ама като му зададе6 статични понякога влиза в настройките. аз пробвах се свържа към 1 wifi i сега не иска да прави ништо Ако не получиш по-добро предложение, бих прежалил 10 лв. за експерименти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Ако не получиш по-добро предложение, бих прежалил 10 лв. за експерименти. ок намери ме в скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 ок намери ме в скайп Съжалявам, но вече не проявявам интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.