Jump to content
BulForum.com

Продавам Бас каса

Recommended Posts

Продавам кутия, за два бас говорителя 12".Два отделни обема, около 42лт. всеки.Рефлексите са 80x230мм.ПДЧ 18мм.Вътре е облечена с вата, с дебелина около 4см.Говорителите са HERTZ ENERGY ES300 350W RMS 4ома.Техническа информация тук.

016107931.jpg016108287.jpg

Ето още снимки:

Снимка 1

Снимка 2

Снимка 3

Снимка 4

Снимка 5

Снимка 6

Снимка 7

Говорителите са купувани пролетта 2009 година.Слушани са на около 1/3 от номиналната им мощност.Слаб усилвател.

Касата в момента е монтирана и свири.Може да се чуе по всяко разумно време на денонощието в гр.Пловдив.

Изпращам с куриер по ваш избор.

Всичко вече се продава и на части :lol:

Цена само за кутията - 60лв. 50лв.Кутията е продадена.

Цена за единия говорител комплект с предпазната решетка - 155лв. 145лв.Цена за двата говорителя к-кт с решетките - 290лв. 280лв.[/s]

Цена за всичко (кутия, говорители и решетки) - 340лв. 330лв.

Говорителите се продадоха.

Едната решетка се продаде.Остава една.Цена - 18лв./бр.

Инфо за решетките тук.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

400лв.

За г-н модератора: Знам, знам, чел съм си правилата няколко пъти.Просто се заблудих (мислех че беше 20) и реших да не погледна отново.My fail ,както се казва. :lol:

Благодаря все пак, че не ми е затворена темата.

Модератор: Предишните редукции съм ги пропуснал, поради липсването ми тогава. Минаваме ги метър, заради давност, но ето копие от правилата, че да ги знаеш за следващия път:

- За продукти с цена под 10 лева, минималното понижение на цената е 1 лев.

- За продукти с цена между 10 лева и 25 лева, минималното понижение на цената е 2 лева.

- За продукти с цена между 25 лева и 100 лева, минималното понижение на цената е 5 лева.

- За продукти с цена между 100 лева и 400 лева, минималното понижение на цената е 10 лева.

- За продукти с цена между 400 лева и 1000 лева, минималното понижение на цената е 25 лева.

- За продукти с цена между 1000 лева и 2000 лева, минималното понижение на цената е 50 лева.

- За продукти над 2000 лева, минималното понижение на цената е 100 лева.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...

Двата говорителя се продадоха.Остават предпазните решетки и кутията.

Цена за кутията - 60лв.

Цена за 1бр. решетка - 18лв.Цена за двете решетки - 30лв.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...