Jump to content
BulForum.com

Tarsq TXO za EIZO F56


Recommended Posts

Za jalost izgarmq vaprosnoto TXO :angry: Nosih go v Izot i ICI,no te ne mogat da mi pomognat :( Ako nqkoi moje da okaje help 6te sam mnogo blagodaren.Za novo TXO ne si struva.Monitora e perfekten i bih dal do 50lv za remonta mu

Link to comment
Share on other sites

Знам ги от изот сервис не им се занимава. След като им идват мониторчета от германия за по 20 евро що да ти оправят ТХО то след като могат да ти продадат нов за тия пари хахахахаххахахахаха.

Те са ми стари приятели не се и съмнявам в търговските им възможности. Пък като се разпреказвахме в Изот сервис и изкочиха много общи познати кой по сервизи кой по магазини и накрая излезе че те не ремонтират мониторите.

Link to comment
Share on other sites

то и аз нищо не разбирам ама те са уникум.

Както и да е имам си монитор и то развален и това ме кефи много.

Link to comment
Share on other sites

Za jalost izgarmq vaprosnoto TXO  :angry: Nosih go v Izot i ICI,no te ne mogat da mi pomognat :( Ako nqkoi moje da okaje help 6te sam mnogo blagodaren.Za novo TXO ne si struva.Monitora e perfekten i bih dal do 50lv za remonta mu

Имам същия монитор. Мога да попитам от където го взех за ремонтни работи. Иначе да те попитам нещо, ползвал ли си изходите му отзад, гледам че има доста изходи, мисля че има и взъзка с коаксиален кабел към телевизор..?! В нета не успях да намеря схеми да го погледна отзад, а не ми се премества да го разглеждам че има 3910390 кила прах отзад. Ако имаш инфо..

Link to comment
Share on other sites

По-добро е качеството през BNC конекторите ама кабелчето струва бая пара :-) За ТХО пробвай в Кузмов на Данаил Николаев след Офис 1, но от опит знам че не се полГчава със заместител на оригиналното ТХО . Само за моя информация, кажи на каква резолюция го караше преди да сдаде багажа?

Link to comment
Share on other sites

Питах за резолюцията защото са ми задавали следния въпрос като съм носил монитор с изгоряло ТХО: "На 100Hz ли го държахте?" и ако кажеш ДА, отговора е "Ами то за туй е изгоряло!"....

Обади се на 680175 ако не се лъжа и питай как да стане да го оправиш, ако не намериш оригинално, сложи един заместител и гледай да го продадеш по-бързо ;)

Link to comment
Share on other sites

Не ги слушайте умниците, ако монитора не харесва някой рефреш си изкарва много ясното съобщение OUT OF RANGE. Питай въпросните господа като са толкова опасни тия 100Hz защо монитора бачка с удоволствие на тях? ;)

Link to comment
Share on other sites

Обади се на 680175 ако не се лъжа и питай как да стане да го оправиш, ако не намериш оригинално, сложи един заместител и гледай да го продадеш по-бързо  ;)

Koi da tarsq na tozi telefon?

Link to comment
Share on other sites

Edin priqtel mi kaza 4e prez BNC-tata ka4estvoto bilo po-dobro.

 

По-добро е качеството през BNC конекторите ама кабелчето струва бая пара :-)

 

Аз съм с такова кабелче и честно казано не забелязвам голяма разлика - първоначално като си взех EIZO-то ми го пробутаха с един много мизерен кабел без феритни филтърчета и на него картината беше с ужасни сенки. След това си купих от Ресет за 15 лв. един хубав кабел който имаше филтърчета и в двата края. По-късно имах възможност да си разменя хубавия кабел с такъв с BNC-та, който струваше 18-20 лв. някъде (пак там, в Ресет). Не че се оплаквам от новия кабел, но просто разлика няма.

А пък преди няколко дена в Конрад забелязах кабел с BNC-та който беше на доста по-сносна цена от този в Ресет - ако някой се интересува да потърси там.

Link to comment
Share on other sites

Аз съм с такова кабелче и честно казано не забелязвам голяма разлика

za da zabelejish razlika, trqbva da imash kachestven monitor i kachestven video controler, da kajem Matrox :)

Link to comment
Share on other sites

монитора ми е EIZO T57S, а видеокартата е Radeon 9100, нямам оплаквания освен дето мъъъничко сходимостта по краищата не е в ред, но това си е така и с двата кабела, така че приемаме за виновник монитора, взет на старо знаеш от къде ;)

 

xway евентуално може да каже повече, аз му бях дал кабела да тества един 21" монитор, само че после забравих да го питам дали с този кабел има видима разлика или не

той си купи 21" ама не съм чул да си е взел BNC-та, така че предполагам впечатленията са му били също като моите

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...