Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

Stenli said:
http://www.netvisio.net/ Ето тук ги има, но за качество знам, че много им прекъсва нета :bgrin:

Не само тва!Супер скъпо е!!Аз съм супер доволен от моя Гигабит!!

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Хехе, във визио за 18 лева дават 32кбпс (4кбайта външен/бг)... само за сравнение ЕК дава за 15 лева (18с ддс) 16кбайта външен/пиъринг... (non shared), а ггбит дава 8 кбайта външен и 12 бг...

епа мисля, че за visio нема ко да се говори повече :)

Dreamer said:
Хехе, във визио за 18 лева дават 32кбпс (4кбайта външен/бг)... само за сравнение ЕК дава за 15 лева (18с ддс) 16кбайта външен/пиъринг... (non shared), а ггбит дава 8 кбайта външен и 12 бг...

епа мисля, че за visio нема ко да се говори повече :)

Da, absolutno si prav.Visio pak sa napraiha na hitri i veliki, ama i toq put nqma da im mine nomera!

WoS.SoW said:
Не ми се чете 21 страници така че ще питам.

При тарифа от 18 лева на гигабит с колко трябва да се сваля от Warez.ru?Горе долу!?

350-380К що, ти с колко теглиш?

Абе момчета,имате ли някакъв проблем с портовете?Щото аз нищо не мога да отворя-ни игри,ни филми,нищоо.

ov3rm4n,благодаря за информацията

Изобщо не се учудвай. Свиквайте вече къде трябва да търсите информация за проблеми с доставчика си. Виж тук, на сайта на ggbit.net:

http://ggbit.net/?a=virusip

твоето IP е в списъка който съдържа (цитирам сайта им) "следните IP адреси са потвърдени като заразени и са с блокиран трафик и имат само web. IRC, ICQ, игри и т.н. немогат да ползват."

По нататъшните си въпроси отнасяй нататък - това е сайта на доставчика ти.

velvet_underground said:
Абе момчета,имате ли някакъв проблем с портовете?Щото аз нищо не мога да отворя-ни игри,ни филми,нищоо.

Ами при мен няма проблеми :confused Може да е нещо моментно.Пробвай пак след 5-10 мин. :)

Abe mom4eta teq ot Gigabit sa golemi moshenici...........Zna4i podal sam si zaqvka da me vyrjat u doma na 3.1.2005 dnes im se obadih da popitam kakvo stava........a te mi kazaha oshte okolo 10-na dena ...........KOSHMAR.

ебатии пич ти къде живееш ?в пловдив ли?

мене ме включиха на 3 час след обаждането в офиса.при мен даже дръпнаха 108м кабел

извинявам се за offtopik-a:нормално ли е да имам толкова дълъг кабел без свич?

:zzz

connect said:
Abe mom4eta teq ot Gigabit sa golemi moshenici...........Zna4i podal sam si zaqvka da me vyrjat u doma na 3.1.2005 dnes im se obadih da popitam kakvo stava........a te mi kazaha oshte okolo 10-na dena ...........KOSHMAR.

Е-е-е бъди малко по-търпелив де :) Това да не е ЕК, които имат навсякъде мрежа и могат на петата минута да ти сложат модема.Не те включват не щото не искат или щото се правят на оборотни, ами щото просто сигурно нямат техническата възможност.И аз чаках 2-3 седмици (не помня точно), но не умрях от тая работа ;)

connect said:

Значи не са мошеници момчетата.Просто имат само един екип който прекарва нета,а в момента имат много заявки(наистина имат).Мои приятели чакаха около 3 седмици.Имай малко търпение ,както писа и Lukcy Luciano.

connect said:
Ami v znak na istinata jiveq v Ki4uk Parij blizo do Iceberg-a i ako tova e dale4e ne znam kyde trqbwa da jiveq za da me vklu4at.

Не ме разбираш.Не става дума къде живееш, а дали около теб има изградена мрежа.И на центъра на града да живееш, ако няма кабели-няма да те включат.

Ne znam az v momenta polzvam na EK 66lv. na mesec no toj e slujeben a iskam u doma za da moga da si gledam filmi i t.n. Edinstwenoto koeto mi e nepriqtno e 4e ne idvat da me vklu4vat ve4e,a po otnoshenie na skorosta shte vzimam otnoshenie kogato me vklu4at.

laury75 said:
ебатии пич ти къде живееш ?в пловдив ли?

мене ме включиха на 3 час след обаждането в офиса.при мен даже дръпнаха 108м кабел

извинявам се за offtopik-a:нормално ли е да имам толкова дълъг кабел без свич?

:zzz

Ами пич,да ти кажа,че в момента в ПЛОВДИВ се чака поне по 20 дена за да ти прекарат НЕТ от Гигабит.

Lucky Luciano said:
Е-е-е бъди малко по-търпелив де :) Това да не е ЕК, които имат навсякъде мрежа и могат на петата минута да ти сложат модема.Не те включват не щото не искат или щото се правят на оборотни, ами щото просто сигурно нямат техническата възможност.И аз чаках 2-3 седмици (не помня точно), но не умрях от тая работа ;)

Ами като нчмат техническа вазможност да си сменят бизнеса бе!! :angry1 Длъжен ли е клиента да чака по един месец,след като си плаща като поп.Ако така разсъждаваме Европа ще я гледаме през крив макарон.

Pepe Lopez said:
Значи не са мошеници момчетата.Просто имат само един екип който прекарва нета,а в момента имат много заявки(наистина имат).Мои приятели чакаха около 3 седмици.Имай малко търпение ,както писа и Lukcy Luciano.

А зщо не назначат още екипи?Или е по добре да прибираш паричките,пък заплати колкото може по малко!!!

botevbeerboys said:
А зщо не назначат още екипи?Или е по добре да прибираш паричките,пък заплати колкото може по малко!!!

Ами да ти кажа така мислят не един и двама собственици на фирми и предприятия в БГ.Тия от ГГбит може би не правят изключение ,но все пак съгласи че с един екип им е супер трудно при положение че имат немалко заявки.

Pepe Lopez said:
Ами да ти кажа така мислят не един и двама собственици на фирми и предприятия в БГ.Тия от ГГбит може би не правят изключение ,но все пак съгласи че с един екип им е супер трудно при положение че имат немалко заявки.

Ами значи искам да оточня,аз нямам нищо против екипа,а против оправлението на тази фирма,защото според мен с това отношение към клиента трудно ще просперират.Дори и в България!

botevbeerboys said:
Ами като нчмат техническа вазможност да си сменят бизнеса бе!! :angry1 Длъжен ли е клиента да чака по един месец,след като си плаща като поп.Ако така разсъждаваме Европа ще я гледаме през крив макарон.

А теб някой да те кара насила да се включваш към техния интернет?Не, нали.Тогава що като не ти харесва не си смениш доставчика?Такива има с лопата да ги ринеш.ЕК, Визио, 4К.И не ми говори на БЕ :excl:

Lucky Luciano said:
А теб някой да те кара насила да се включваш към техния интернет?Не, нали.Тогава що като не ти харесва не си смениш доставчика?Такива има с лопата да ги ринеш.ЕК, Визио, 4К.И не ми говори на БЕ :excl:

Ами кои ти каза,че съм им клиент.НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА!!!А колкото до обръщението извиняваи.Каква форма на обръщение предпочитате господине/Госпожо/. :D

Ами значи искам да оточня,аз нямам нищо против екипа,а против оправлението на тази фирма,защото според мен с това отношение към клиента трудно ще просперират.Дори и в България!

Ами това е малка фирма създадена преди около 6-7 месеца ,те все още нямат мрежа в целия град,а ти искаш да се конкурират в БГ,колкото до управлението мисля че не можеш да даваш оценки ,ако фирмата е на печалба или за момента върви добре то значи си е добро управлението.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...